Wednesday, February 1, 2023
HemNFL"Som jag ser det just nu...": Cowboys ägare Jerry Jones uttrycker optimistisk...

“Som jag ser det just nu…”: Cowboys ägare Jerry Jones uttrycker optimistisk uppdatering om Tyron Smiths deltagande

Cowboys kommer att möta Jacksonville Jaguars nästa vecka, i sikte på att säkra en plats i slutspelet. Inför matchen gjorde Jerry Jones flera justeringar i spellistan. Enligt de senaste uppdateringarna från omklädningsrummet kan den offensiva tacklingen Tyron Smith bära tröjan på söndag.

De kommande spelen är ganska avgörande för att Cowboys ska kunna hålla sina slutspelssträvanden vid liv. Och som man kunde se har Jerry Jones och hans män drömt stort om den ultimata NFL-kronan den här säsongen.

Samtidigt förväntas den offensiva tacklingen Tyron Smith vara tillbaka enligt uppdateringarna som delas av Jones själv i det senaste avsnittet av radioprogrammet 105.3 ‘The Fan’. “Som jag ser det just nu kommer han att spela på söndag,” sa Miljardärsägaren i programmet.

Jerry Jones på Tyron Smith till 105.3 The Fan: “Som jag ser det just nu kommer han att spela på söndag,” sa ägaren. Skulle inte säga att Smith skulle starta, men förväntar sig att han får snaps mot Jacksonville.

— Todd Archer (@toddarcher) 13 december 2022

Smith har genomgått en lång rehab efter att ha slitit av hamstringen under träningspass i augusti. Sedan dess har han inte kunnat ta sig tillbaka till planen. Hans tillstånd har förbättrats mycket, och slutligen skulle en grön signal från läkarteamet räcka för att få tillbaka ett av de dödliga O-line-vapnen att fungera. Rookie-prospekten Tyler Smith kommer att följa med veteranen i Left tackle, och förberedelserna för hans ankomst var synliga för några dagar sedan.

DYK DYPARE

”Jag kan inte komma på någon enskild sak som skulle kunna hjälpa ett fotbollslag mer än att Tyron Smith kommer in frisk vid vänstertackling. Jag kan verkligen inte”, sa Jones om Tyron Smith och antydde att han återvände. “Så just där är det största lyftet som du kan skapa för Dallas Cowboys utan undantag,” tillade han. Förutom Tyron Smith har OBJ:s förvärv varit ett hett diskussionsämne bland fansen.

Jerry Jones lägger till nya talanger för att avsluta säsongen

Under de senaste dagarna har NFL-världen noga övervakat Cowboys ledning och förväntade sig att Beckham skulle skriva på med laget. Även om väntan fortsätter att växa, hade Jones en alternativ lösning på alla problem.

Cowboys tog lång tid Indianapolis WR TY Hilton till listan. Behovet av en veteran-widout har varit överhängande, och Hiltons inkludering förväntas kompensera för de återstående fyra matcherna av säsongen. Det betyder dock inte att Jones lämnade sin jakt på OBJ.

Medan han talade i radioprogrammet avslöjade Jones att han skulle fortsätta att jaga den regerande Super Bowl-mästaren. I dagsläget var han inte spelklar och medicinskt olämplig att ta slag under slutfasen av den här säsongen. Om konditionen förbättras kan man definitivt se Beckham bära Cowboys-tröjan i slutspelet.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär