Tuesday, February 27, 2024
HemBodybuilding"So Many Legends": Bodybuilding Community dreglar över ett återuppstått klipp från Mr....

“So Many Legends”: Bodybuilding Community dreglar över ett återuppstått klipp från Mr. Olympia 2001

Mr. Olympia 2001 har varit en av de mest kontroversiella striderna i bodybuildings historia. Den berömda tävlingen har fortfarande den där charmen och auran som fansen alltid är entusiastiska över. Utöver en tävling är det en symbol för en episk rivalitet mellan Ronnie Coleman och Jay Cutler.

Amerikas favoritvideo idag

Det finns dock många andra legender från Chris Cormier till King Kamali som blev berömmelse genom denna tävling. Nyligen togs alla minnen förknippade med Olympia 2001 tillbaka efter att ett klipp från tävlingen börjat skapa vågor igen på internet. Denna explosion från det förflutna fyllde återigen fansen med olika känslor och åsikter.

Olympia 2001-tävlingen är tillbaka i rampljuset

Mr Olympia 2001 dök nyligen upp igen på internet och väckte fansens reaktioner som aldrig förr. En återgångsvideo från tävlingen innehöll många legendariska figurer från Ronnie Coleman till Jay Cutler som fängslade publiken med sin otroliga estetik och kondition.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Mr. Olympia LLC (@mrolympiallc)

Videon tog fansen ner i minnet av hur Ronnie Coleman kröntes och Jay Cutler tillsammans med andra ikoner fick sina namn inskrivna i kroppsbyggandets historia.

Bodybuilding GOAT vann sin fjärde raka titel 2001, vilket utlöste rivaliteten mellan framstående figurer. Dessutom verkade resultaten av tävlingen vara under granskning av fansen av många anledningar. Många människor och före detta kroppsbyggare hävdade att Jay Cutler såg bättre ut än Coleman.

Resurfaced Olympia 20o1 får fanreaktioner

För att ge kärlek till alla legender, skrev ett fan, “Epic” Medan ett av fansen sa “Muskeltrafik” efter att ha blivit imponerad av slitna muskler. Att kalla 2001 för ett av de bästa åren under den uppskattade Olympia, “Golds days” “Varje person som går här är den jag växte upp med att titta på och läsa om”, utan att föredra någon specifik legend, skrev ett annat fan. Medan en användare skrev, “Fan så många legender” som kompletterar alla kungar av otrolig estetik.

Genom att jämföra dagens kroppsbyggande era med den gyllene eran, uttryckte en användare “Tråkigt hur mycket bättre den här eran var jämfört med idag.” “Grupp av titaner. En av de gyllene epokerna. Kevin, Flex, Jay och Ronnie är alla topp 10”, kommenterade ett annat fan.

Blev du också känslosam av att se det här återgångsinlägget om bodybuildingens gyllene era? dela dina tankar nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär