Friday, December 8, 2023
HemTennis"Snyfta som en baby" - På grund av en hjärtsmältande upplevelse avslöjade...

“Snyfta som en baby” – På grund av en hjärtsmältande upplevelse avslöjade Serena Williams en gång öppet en obskyr sida av maken Alexis Ohanian

Serena Williams och Alexis Ohanian firade nyligen sitt femårsjubileum. Med Olympia är det vackra bandet mellan de två nu starkare än någonsin. Ohanian har inget emot att visa sin känslomässiga sida, vare sig det är för sin dotter eller på annat sätt. Williams delade en gång ett hjärtligt ögonblick där Reddits grundare släppte sina känslor.

Dejtkvällar behöver inte alltid vara romantiska, de kan också vara känslomässiga. Och det var precis vad som hände när de två en gång satt och tittade på en film tillsammans.

Serena Williams delade en gång ett känslomässigt Alexis Ohanian-ögonblick under en film

Disneyfilmer har gett både barn och vuxna en hälsosam upplevelse. Men de är inte alltid glada och vissa kommer bara att krossa våra hjärtan. Och det var precis vad som hände när Williams och hennes man Ohanian satte sig ner för att titta på “Coco” tillsammans.

Såg Coco med @alexisohanian för första gången. Jag tittade över mitt i filmen och han snyftade som en baby lol. Tänkte att ni alla skulle uppskatta detta.

— Serena Williams (@serenawilliams) 23 juni 2018

Ohanian kunde dock inte kontrollera sina känslor när han såg den hjärtvärmande men ändå hjärtskärande filmen. Williams twittrade: “Såg Coco med @alexisohanian för första gången. Jag tittade över mitt i filmen och han snyftade som en baby lol. Tänkte att ni alla skulle uppskatta detta.”

Det är inte enda gången Ohanian har avslöjat sin känslomässiga sida. Närhelst han är med sin dotter gör hans strömmande, bortskämda och kärlek till henne denna sida av hans personlighet.

Alexis Ohanian delade en gång förtjusande brev från sitt yngre jag

Reddits grundare visste inte mycket om tennis. Faktum är att när han gick i fjärde klass skrev han en uppsats om hur mycket han hatade tennis.

Men den nuvarande Ohanian förlät honom för detta för fyra år sedan. Men han sa också att hans yngre version måste växa. För han kommer så småningom att gifta sig med en tennisspelare och bygga en vacker familj med henne.

Ohanian och Williams började sin kärlekshistoria i Rom medan de åt frukost. Incidenten som började med att Williams försökte skicka iväg Ohanian ledde till att de strövade runt på gatorna i Paris med varandra. Ja, precis som “Innan soluppgången”!

RELATED ARTICLES

Mest populär