Thursday, November 30, 2023
HemF1Sneaky Lewis Hamilton la en gång i vinst på 6,5 miljoner dollar...

Sneaky Lewis Hamilton la en gång i vinst på 6,5 miljoner dollar i sina fickor efter att ha sålt snygg NY lägenhet i Abode of the Stars

Den sjufaldige världsmästaren Lewis Hamilton är en av de rikaste och mest företagsamma personerna i F1-världen. Lewis Hamilton är inte bara en av de bästa förarna i den nuvarande generationen utan är utan tvekan en av de största i F1:s historia.

Britten har varit stor på investeringar och samarbeten. Enligt New York Post, redan 2017, köpte Hamilton sig en takvåning i triplex för hela 43 miljoner dollar! Takvåningen ligger på 443 Greenwich Street New York, NY.

Hamiltons komplex hade tidigare invånare som Justin Timberlake, Jessica Biel, Jake Gyllenhaal, The Weeknd och Meg Ryan, bland andra. Racern listade sin charmiga takvåning för 57 miljoner dollar 2019 till försäljning. Men enligt senare rapporter såldes takvåningen så småningom för 49,5 miljoner dollar 2021.

Det lyxiga huset är 12 000 kvadratfot med sex sovrum, sex badrum, två halvbadkar och flera terrasser. Den har också en privat hiss, ett internt bibliotek och ett kockkök.

Den sjufaldige mästaren är värd 285 miljoner dollar och leder en extravagant livsstil som naturligtvis även inkluderar bilar!

Lewis Hamilton har en bärgningsbil för att hämta sina bilar från restaurangerna han är på

I en intervju nyligen gav Mercedes-mannen Lewis Hamilton sina fans en inblick i hans personliga liv. När han pratade om sitt sätt att leva, kastade Hamilton ljus över sin oändliga kärlek till bilar.

Hamilton berättade om några av bilarna som han har ägt under en period, och de inkluderade: Pagani Zonda 760 LH som är värd $1,93 miljoner, 1966 Shelby 427 Cobra värd cirka $4,82 miljoner, en $1,21 miljoner värd LaFerrari och en Mercedes AMG SLS Black för $277,16k.

Här är din bästa titt hittills på Lewis Hamiltons episka unika Pagani Zonda 760 LH. https://t.co/58TIDLg0G3 pic.twitter.com/qF1InGegVT

— Väg och spår (@RoadandTrack) 14 juli 2022

Hamilton delade också med sig av en ovanlig godbit om honom som hjälper till att hålla hans bilar i bästa skick. Britten hävdade att han har en bärgningsbil som han utser för att få sina bilar hämtade från restauranger och andra platser som han är på. Hamilton kör inte hem sina bilar för att behålla deras nyhet.

Som en F1-fan, vilken förares livsstil är du nyfiken på?

RELATED ARTICLES

Mest populär