Sunday, December 10, 2023
HemBodybuildingSnart pappa Chris Bumstead reder ut sitt inre barn i köket: "Vem...

Snart pappa Chris Bumstead reder ut sitt inre barn i köket: “Vem annars tyckte om att slicka…”

2023 är verkligen Chris Bumsteads år. Efter att ha fått enormt mycket stöd från bodybuilding-gemenskapen och vunnit titeln Mr. Olympia Classic Physique för femte gången förra veckan, går han nu vidare till en ny satsning. För några dagar sedan meddelade CBum med sin fästmö Courtney King att baby Bum var på väg. Men som den senaste tidens aktivitet i sociala medier bevisar, även när han gör sig redo för faderskap, har 28-åringen inte släppt taget om sitt inre barn.

Chris Bumstead har njutit av graviditeten med sin flickvän och förväntar sig att få barnet nästa år. För att hålla det personligt har bodybuildinglegenden inte avslöjat mycket än, men hans spänning är fortfarande synlig i hans senaste inlägg.

Chris Bumstead har sitt livs tid…bakning

Chris Bumstead tog nyligen till sitt officiella Instagram-konto, @cbum, och delade en video där han slickade kakdeg ur en nästan tom skål. Detta är en symbol för att han har ägnat sig åt aktiviteter som att baka och ta hand om sin fru. Han lät helt klart sitt inre barn komma ut i köket!

När CBum njöt av att ta degen ur skålen och njuta av bitar av den, skrev han i Instagram-berättelsen: “Vem mer tyckte om att slicka mixerbunken mer än själva kakorna som barn. (Och gör det fortfarande)”.

Bumstead ser den lyckligaste ut som han någonsin varit. Efter fem år tillsammans med King, som paret firade den 11 november 2023, är bodybuildinglegenden lika upptagen med sitt personliga liv som professionellt. Efter att ha friat till King den 26 september 2022, har Bumstead ännu inte knutit knuten med sin fästmö. Men var och en ser ut som om de har sitt livs tid.

Under tiden, medan de lagar mat åt varandra, smyger älskarna in söta stunder på sociala medier.

Chris Bumstead tog med sin flickvän på en fin middag

Timmar efter att ha bakat kakor till King och lekt runt i köket lade Chris Bumstead upp en bild på sig själv med skor. Det indikerade en fancy romantisk middag för duon. I berättelsen skrev han, “Fast ut de snygga för en fancy middag”, och taggade 1000 North.

Chris Bumstead öppnar upp om sina fysiska komplikationer dagen han vann sin 5:e Olympia-titel: “Jag såg inte ut som jag skulle ha”

Medan han bar ett par sandaler över sina vita strumpor sågs hans flickvän bära ett par vita Nikes. Det råder ingen tvekan om att paret kommer på alla dejter de kan innan Baby Bum kommer!

RELATED ARTICLES

Mest populär