Thursday, November 30, 2023
HemeSports"Snälla sluta skicka mig det här" - Dr Disrespect uppmanar fans att...

“Snälla sluta skicka mig det här” – Dr Disrespect uppmanar fans att sluta grilla honom genom att jämföra honom med Wendys

I den moderna internetkulturen är två saker mycket framträdande och inflytelserika. Den ena är memes och den andra är innehållsskapare online. Fansen och anhängarna är alltid redo att blanda de två, eftersom de fortsätter att göra memes om sina favoritinfluencers. Men detta vissa meme om Dr Disrespect har framgångsrikt upprört streamern, och internet tycker att det är roligt.

Herschel Beahm IV aka Dr Disrespect är en av de mest välkända streamers i världen. Han bygger sin karriär genom att spela (och dissar) online FPS-spel som Call of Duty, PUBG, Apex Legends och mer. I sina strömmar spelar Guy rollen som en högmodig arméveteran. Hans signaturvästar, löshår, tjock mustasch och svarta glasögon har blivit en ikon i streamingcommunityt.

Doc är en veteran Twitch-streamer som har varit associerad med plattformen ända sedan starten. Men även med sin långa historia med plattformen, 2020, förbjöds Dr Disrespect från Twitch av oförklarliga skäl och hans kanal togs bort från webbplatsen. Samma år, efter sitt förbud, bytte Dr Disrespect båt och gick med på YouTube.

DYK DYPARE

För närvarande är Doc en heltidsstreamer på YouTube med 4 miljoner+ prenumeranter, och med en total topp på mer än 510 000 samtidiga tittare har Guy sett en ny våg av popularitet ända sedan han började streama på “Red Platform”. Han tillkännagav till och med sitt eget spelutvecklande företag med namnet “Midnight Society”. Men uppmärksamhet kommer med ett pris och Doc upplever det på ett roligt sätt.

Dr Disrespect blir upprörd av ett visst fan-gjort meme

Dr Disrespect har ett unikt utseende på sin karaktär som kan kännas igen på en mils avstånd. Hans falska mulle, tjocka mustasch och svarta glasögon är en ikon, men denna ikoniska look är också ett bra ämne för memer bland fansen. Även om Guy tycker om skämten, kan detta meme ha lyckats kittla honom på fel sätt.

Den 30 november 2022 postade Dr Disrespect en tweet på sitt officiella Twitter-konto. I den tweeta, Doc delade en bild med texten “Snälla sluta skicka mig det här…” Bilden var ett meme av honom gjord av fans. I memet jämfördes Docs hårfransar och utseende med den världsberömda logotypen för snabbmatskedjan Wendy’s.

Hur reagerade fansen på tweeten?

Fansen skrattade för fullt och drog ännu fler skämt när Docs begäran helt slog tillbaka på honom. Kommentarsektionen var fylld med memes och Wendys relaterade skämt av fans, och hånade Dr Disrespect ännu mer.

Vad du än gör Doc, bli inte av med dessa 4 för $4 special.

— L4YER_CAK3 (@layer_cake) 29 november 2022

Hur kommer det sig att du är fräsch och aldrig frusen men inte jag

— Ⓜ️ad || Whisky Alpha One (@_MadQueen__) 29 november 2022

tankar om baconatorn?

— Nathanias (@nathanias) 29 november 2022

Doktorn är bokstavligen Wendy™️ 🥹 pic.twitter.com/wM7TjfRQQj

— 2Pfrog (@2Pfrog) 29 november 2022

Så börja skicka det till @Wendys ?

— Gothalion (@Gothalion) 29 november 2022

Men Doc, hur ska folket annars veta om storheter som Pretzel Pub, den nya italienska smörgåsen med vitlöksfrites och den läckra Pepermint Frosty som bara är tillgänglig under en begränsad tid?

Precis som de två gångerna klipper inte Wendy’s hörn.

— tvättig (@Washburn135) 29 november 2022

Vad tycker du om den här Wendys meme? Skicka oss dina bästa memes i kommentarerna nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär