Monday, February 26, 2024
HemSoccerSnabbaste slutsålda någonsin i MLS-historien: Lionel Messis biljetter till Inter Miami vs...

Snabbaste slutsålda någonsin i MLS-historien: Lionel Messis biljetter till Inter Miami vs LA Galaxy slutsålda på 10 minuter

Ännu en MLS-säsong knackar på dörren, och så är “Messimania”. Lionel Messi kommer att åka till Tinsel Town den 25 februari för att spela mot LA Galaxy för första gången sedan hans MLS-flytt. Matchupen är redan en kassa. Enligt den berömda MLS-journalisten Favian Renkel slog LA Galaxy alla befintliga MLS-biljettförsäljningsrekord och sålde 27 000 biljetter inom bara 10 minuter efter det att det började säljas! Matchen mellan Miami och LA kommer att spelas i Dignity Health Park, LA. Med denna häpnadsväckande försäljning har LA överträffat Dallas FC:s senaste MLS-rekord med att sälja 20 500 biljetter på 18 minuter till en match mot Inter Miami.

Amerikas favoritvideo idag

Alla Inter Miami-matcher på deras hemmaplan har varit utsålda sedan Lionel Messi kom. Dessutom, enligt StubHub-data, blev Inter Miami det mest sålda MLS-laget och gick om Los Angeles FC förra säsongen. Dessutom hade David Beckhams Miami-sida också meddelat att de hade sålt ut sina säsongskort för 2024. Detta tillkännagivande kom två veckor efter att biljetterna började säljas för insättningsinnehavare.

En nyligen publicerad StubHub-data påpekade också att MLS gynnades enormt av Lionel Messis ankomst. Messis drag såg en dramatisk ökning på 160 % av nettoomsättningen för MLS under säsongen 2023 och lockade fans från över 90 länder. Samtidigt registrerade Herons internationella biljettförsäljning en ökning med 220 % under 2023 jämfört med 2022. För att främja surret kring Leo Messi och Inter Miami, bevisar en färsk uppdatering att “Messimania” har överskridit MLS och Amerika. I väntan på en match mot Miami har Hong Kong NT och dess front office redan gjort det bästa av frenesi.

Lionel Messi-mani överskrider MLS, eftersom Hongkong säljer ut biljetter innan han tar emot Inter Miami

Som en del av deras försäsongsturnéer kommer Inter Miami att spela mot Hong Kong i en bortamatch den 4 februari. Arrangörerna på Hong Kong Stadium meddelade att de sålde ut alla 40 000 biljetter inom 60 minuter efter att biljetterna släpptes till försäljning. Denna dramatiska försäljning inträffade trots att Inter Miami inte bekräftade Leo Messis närvaro i matchen mot Hongkong. Men sådana som Luis Suarez, Sergio Busquets och Jordi Alba förväntas starta för Herons i Hong Kong.

Hur som helst, fotbollsvärlden bör vara redo att se ännu en rekordstor biljettförsäljning. Lionel Messis Inter Miami spelar mot Cristiano Ronaldos Al Nassr i en Riyadh Season cup-match. Om någon match kan överträffa LA Galaxys 10 minuters utsålning kommer det att vara ‘The Last Dance’ i Riyadh. Vad är dina tankar om Messimania? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär