Thursday, November 30, 2023
HemWwe"Smartaste du har sagt" - Rhea Ripley håller med WWE Superstars kritik...

“Smartaste du har sagt” – Rhea Ripley håller med WWE Superstars kritik av Rey Mysterio månader efter Dominik Mysterios liknande kommentarer

Fansen väntade ivrigt på att få höra vilken förklaring Santos Escobar skulle ge till hans brutala attack mot Rey Mysterio förra veckan. Och det Escobar sa totalt chockade alla på Ford Center i Indiana ikväll.

Men han fick stöd av Rhea Ripley som hatar Mysterio lika mycket som honom.

Rhea Ripley berömde Santos Escobar för att han håller med Dominik Mysterio

Santos Escobar hade inget annat än hat i ögonen när han pratade om Rey Mysterio i kväll. Han uttryckte sin ilska för att ha förlorat chansen att vinna USA:s mästerskapstitel. Mysterio fortsatte med att vinna mästerskapet när han ersatte en skadad Escobar i matchen mot Austin Theory tidigare i år.

Escobar antog en ond ton då han önskade att Mysterios operation inte gick bra och att hans ben skulle amputeras. Han fortsatte till och med att hålla med Dominik Mysterio genom att säga att han hade rätt om sin far som “förrådde” honom.

Detta fångade uppenbarligen Rhea Ripleys uppmärksamhet och hon var tvungen att höra av sig. Hon tog till Twitter för att godkänna vad Escobar sa med tweeten, “det smartaste du någonsin har sagt”. Kommer detta att leda till att Escobar snart går med i The Judgment Day? Vi får bara vänta och titta.

RELATED ARTICLES

Mest populär