Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"Smart Dirty Tactics Are Gonna Win": Teofimo Lopez ger Regis Prograis råd...

“Smart Dirty Tactics Are Gonna Win”: Teofimo Lopez ger Regis Prograis råd om hur man slår Devin Haney

Teofimo Lopez rädslor Devin Haney kommer att få vinsten trots en berömvärd prestation av Tydligen Prograis den 9 december. Enligt honom, även om Progrias besitter titeln, anses han vara underdog mot Haney. Således, enligt Teofimos åsikt, måste Prograis dominera Devin. På den noten uppmuntrade “The Takeover” offentligt Regis att leverera en smutsig kamp.

Amerikas favoritvideo idag

Dessutom, förutom att råda Prograis att lära sig av olyckan som Vasyl Lomachenko drabbades av Devin, uttryckte Teofimo Lopez sitt intresse för att möta Regis i ringen. Nåväl, här är vad han sa.

Teofimo Lopez tror att Devin Haney redan är “skriven” för att vinna mot Regis Prograis

I en nyligen tweet hävdade Lopez att professionell boxning var “mer manus” än NFL. I ganska överensstämmelse med hans syn, chockade ‘The Takeover’ nu boxningsfansen eftersom han hävdade att Haney redan hade manus för att vinna mot Regis. Enligt hans åsikt, eftersom det nuvarande motivet är att omvandla Devin till nästa amerikanska dröm, är det mycket troligt att alla vid makten kommer att favorisera Haney framför Regis. Likaså rådde Lopez Prograis att använda “smutsig taktik” och “mobba” “Drömmen”.

“För Regis, om han lyssnar just nu, måste du mobba honom, bror. Om hans kuddhänder tar skotten eller vad som helst, ska du lägga ner huvudet och låta honom slå dig på toppen av kupolen och bryta hans händer. Smart smutsig taktik kommer att vinna kampen med honom. Om han inte gör det, har Haney redan skrivit manus för att vinna kampen, säger Lopez ESNEWS medan han klickade på bilder med sina fans.

I detta sammanhang, för att stödja sitt uttalande, hänvisade han till och med till Vasyl Lomachenko vs. Devin Haney. Även om ett betydande antal människor ansåg att Vasyl vann kampen, gick beslutet till Devin. Likaså, tillade Lopez, “Han är nästa dröm. En amerikansk dröm, hoppet om Amerika. Och det handlar inte om hat. Titta på vad som hände med Lomachenko.”

Efter detta uttalande ville den tidigare Unified Lightweight-mästaren möta Regis Prograis en dag.

Teofimo vill ha Regis Prograis

Att prata med ESNEWS, visade Lopez enorm oro för Regis. Även om Prograis för närvarande är WBC Super Lightweight-mästare, påminde Teofimo den förstnämnde om att han är underdogen i Haney-kampen. “Regis, du är underdog trots att du är mästaren. Så, tro inte att du kommer att göra något för att du har varit med i spelet och varit i vikt”, meddelade Lopez.

Lopez som skulle älska att se Regis slå Haney uppmuntrade dock 34-åringen att rubba “The Dream”. Därmed uttryckte han sin önskan att möta Regis. “Att slå den här ungen, för att få honom ur kurvan, ta ut honom, bror. Så vi kan göra en bra kamp”, avslutade han. Med det sagt, känner du att Haney är mer benägen att vinna än Regis? Dessutom, skulle du vilja se Teoifimo och Regis dela ringen? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär