Wednesday, February 28, 2024
HemUfc"Smacked That UFC Fighter in the Face" – Jack Black som lät...

“Smacked That UFC Fighter in the Face” – Jack Black som lät sina påträngande tankar komma ut hade Dwayne Johnson i splittringar under UFC 296

UFC 296 hade många kändisar som deltog i den sista pay-per-view 2023. Vad fansen dock inte förväntade sig var att se Hollywoodstjärnan Jack Black kurvtagning Stephen Thompson i sin kamp mot Shavkat Rakhmonov. Dessutom kändes den 54-årige skådespelaren som att han nästan kom på hugget med en UFC-fighter backstage, vilket ledde till en reaktion från Dwayne Johnson.

Amerikas favoritvideo idag

Jack Black och Stephen Thomspon har varit vänner ett tag nu. “Wonderboy” erkände till och med att ha honom och Kyle Gass gå ut med honom till Octagon var hans dröm. Ett roligt backstage-ögonblick från Black fångade dock Dwayne ‘The Rock’ Johnsons uppmärksamhet, som skickade ett meddelande till sin tidigare motspelare på sociala medier.

Dwayne Johnson reagerade på att Jack Black gjorde ett framträdande på UFC 296

‘ESPN’ publicerade en video där Jack Black värmde upp backstage för att följa med Stephen Thompson under hans strejk till Octagon. Han sträckte på musklerna när han nästan slog någon i ansiktet. Black trodde att det var en UFC-fighter och trodde att han nästan förstörde honom. Den 54-årige skådespelaren sa: “Jag slog nästan den där UFC-fightern i ansiktet.” Detta till synes fångade uppmärksamheten hos hans “Jumanji”-medspelare Dwayne Johnson, som släppte en kommentar på den videon.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av ESPN MMA (@espnmma)

‘The Rock’ spelade huvudrollen i nyinspelningen av 1995 års Robin Williams storfilm tillsammans med Jack Black. Sedan dess har de byggt en fantastisk relation med varandra. Som sådan kunde den tidigare 10-faldiga WWE-mästaren inte motstå att dela en reaktion efter att ha sett Black på UFC 296. Dwayne Johnson sa: “Min Jumanji-bror redo att mullra!! älskar det.” Även om detta var Blacks första UFC-framträdande, hade han tränat med Stephen Thompson tidigare och till och med lärt honom ett av hans drag. Låt oss ta en titt på den fronten.

‘School of Rock’-stjärnan lärde ‘Wonderboy’ ‘Kick of Destiny’

UFC-welterviktsveteranen dök en gång upp i en rolig sketch med Jack Black. Där lärde Hollywood-skådespelaren ut ett av sina hemliga vapen, kallat “The Kick of Destiny”, som var en hyllning till hans film från 2006, “Tenacious D in The Pick of Destiny”. Black instruerade “Wonderboy” om hur man genomför det draget. Han sa, “Så, Wonderboy, vad du vill göra är att du vill knäppa jävla högt. Men du tar aldrig blicken från målet. Låst på, mål.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Stephen “Wonderboy” Thompson (@wonderboymma)

Som en kampsportsexpert fick Stephen Thomspon framgångsrikt “Kick of Destinys teknik” rätt. Tyvärr drog han i hamstringen när han utförde den sparken. Därefter bad den 54-årige skådespelaren kameramannen att klippa videon efter Thompsons hamstringsskada.

Jack Black fick inte se sin vän ‘Wonderboy’ gå ut som segrare medan han var i sitt hörn för första gången. Stephen Thompson är dock fortfarande en aktiv fighter och har inte visat några tecken på att sakta ner. Som sådan kan vi kanske få se “School of Rock”-skådespelaren igen vid ett annat UFC-evenemang i framtiden.

RELATED ARTICLES

Mest populär