Wednesday, February 28, 2024
HemBoxing"Sluta röka": Fans ger blandade reaktioner när Ebanie Bridges ber folk att...

“Sluta röka”: Fans ger blandade reaktioner när Ebanie Bridges ber folk att skryta om en gärning som de gjorde 2023 för att känna sig stolta över

Fansen såg inte mycket av Ebanie Bridges inne i ringen i år. Hon slogs bara en gång 2023. Förhoppningsvis kommer detta att ändras 2024. I år var hon tvungen att ge upp sin IBF bantamviktstitel på grund av en anmärkningsvärd förlust. I uppgörelsen, Miyo Yoshida visade upp dominans under betydande delar av kampen.

Amerikas favoritvideo idag

Bridges, som tog sin världstitel i Leeds förra året, behövde ett sent stopp för att vända utvecklingen, men Yoshida omintetgjorde alla sådana förhoppningar. Domarnas enhälliga beslut återspeglade Yoshidas befallande prestation. Hon dominerade poängkorten med 99-91 (två gånger) och 97-93. Men som det visar sig klarar Bridges förlusten bra och kan komma tillbaka starkare under det nya året. Vid ett sådant tillfälle ställde Bridges en intressant fråga till sina fans.

Ebanie Bridges frågade sina fans något om 2023

I början av 2023 gjorde Bridges inget extravagant, främst på grund av fallet som ägde rum i början av 2022. Hon postade en NSFW-bild och Instagram tog bort hennes inlägg. Hon blev arg över detta och fick ett sammanbrott i sina berättelser. Hon skrev, “Ok trollen/hatarna vinner tbh, eh fortsätt rapportera min bild. Jag kan inte posta om min bild, det sista jag vill göra är att förlora mitt konto.”

Redan nu i början av 2024 avstod hon från att göra något chockerande. Men hon hittade ett sätt att lära känna sina fans bättre. Bridges lade upp ett foto med texten “Skryta för mig om en sak du gjorde 2023 som du är stolt över.” Ovanför bilden skrev Bridges, “Snälla berätta för mig.”

Fansen tog tillfället i akt och delar med sig av sina personliga berättelser i kommentarsfältet.

Fansen skryter om de bra saker som de gjorde 2023

De flesta fans tog den här saken på allvar och delade historier från sitt liv, medan några skämtade om ämnet och gjorde det intressant på sitt eget sätt.

En av fansen uppgav att de har slutat röka i år, och förhoppningsvis kommer de att fortsätta farten under nästa år också.

Ett annat fan sa att de bestämde sig för att gå i pension “år tidigare”, vilket gjorde att de kunde spendera mer tid med sin familj.

Ett fan skämtade om hur de blev en sköld för allt onlinehat som kom mot den berömda amerikanska podcastaren Brendan Schaub.

Ett fan delade med sig av sin historia om hur de gick med i ett gym och började sin resa för att få en vältränad kropp. De strävar efter att bli lyckligare och friskare 2024.

En X-användare skämtade om hur ångrengöring av deras badrumsplattor är något som de är stolta över. De kallade den dagen en “game changer”.

Fansen delade med sig av sina takeaways från 2023 i kommentarsfältet. Och troligen är det vad Bridges också ville när hon ställde frågan på sina sociala medier. Vad är dina tankar om detta? Dela ett ögonblick som du är stolt över som hände 2023!

RELATED ARTICLES

Mest populär