Wednesday, February 28, 2024
HemBodybuilding"Slösa inte ens bort din tid": Den före detta herr Olympia-mästaren slår...

“Slösa inte ens bort din tid”: Den före detta herr Olympia-mästaren slår blivande kroppsbyggare med en hård verklighetskontroll

I sporten bodybuilding är det en viktig del att visa sin fysik genom att posera. Trots det arbete som man lägger ner på att bygga en strimlad kropp, om man inte spikar den under poseringen, kan allt hårt arbete gå till spillo. Även om många influencers har tips om hur spirande kroppsbyggare bör posera på scenen, kanske man lägger mer märke till när en trefaldig Mr. Olympia-vinnare pratar om detsamma.

Amerikas favoritvideo idag

Efter att ha vunnit titeln flera gånger i kategorin Men’s Physique, avslöjade Brandon Hendrickson nyligen en viktig läxa som kan ge konkurrenterna ett försprång när de går på scen.

Brandon Hendricksons poseringsråd

På Instagram lade Hendrickson upp en video där han poserade framför kameran. I bildtexten skrev han om hur mycket tid och ansträngning en kroppsbyggare borde lägga på att bygga upp sin potential genom exakta poser. Han skrev, “Du måste vara redo för alla situationer”, och tillade att man kanske måste hålla sina poser på scenen för att domarna ska testa sin kondition.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Brandon Hendrickson (@brandon.d.hendrickson)

Dessutom, som en guide till direkta amatörer och blivande kroppsbyggare, nämnde Hendrickson hur man bör träna sina poser inför en tävling. Han sa således, “Om du inte övar din posering varje dag minst 6 veckor bort, slösa inte ens din tid …”

Det är inte första gången som Hendrickson ger råd till unga kroppsbyggare som har gett sig ut på sina resor. En gång hade han föreslagit hur kroppsbyggare skulle träna för sig själva för att göra skillnad.

Träning för sig själv: Brandon Hendrickson

I takt med att fler och fler kroppsbyggare förvandlas till fitnessinfluencers, blir deras mål att spela in sig själva träningen strikt för deras tittare. Brandon Hendrickson, för att begränsa sådana avsikter, sa: “Många killar tränar hårt för kameran, för videon och blir skadade. Jag har sett det så många gånger att killar kör sin karriär för att de vill visa upp sig på ett gym och se galet ut att du märker att min vikt aldrig är galen.” Han föreslog alltså hur man skulle träna för sig själv istället för kameran.

“Orättvist dom”: Bodybuilding-världen rasar över Mr. Olympia-resultaten för mäns fysik

Att börja sin resa som idrottare innebär hårt arbete. Men att arbeta hårt utan att vara uppmärksam på den viktigaste aspekten av sin sport kan vara till nackdel. Brandon Hendrickson ger alltså en av de mest värdefulla men bortglömda vägledningarna om konkurrenskraftig bodybuilding.

RELATED ARTICLES

Mest populär