Tuesday, February 27, 2024
HemTennisSloane Stephens knäpptes med Paris Hilton när stjärnor från olika världar möts...

Sloane Stephens knäpptes med Paris Hilton när stjärnor från olika världar möts i Las Vegas för Speed ​​Spectacle

Det inledande Las Vegas Grand Prix var ett stjärnspäckat evenemang. Tillsammans med många kända namn inom underhållningsbranschen, prydde Sloane Stephens evenemanget på uppdrag av tennisvärlden med stil. Medan Formel 1-loppet ägde rum i Las Vegas, lämnade den 30-årige amerikanska tennisspelaren ingen möjlighet att göra evenemanget minnesvärt.

Grand Slam-mästaren var i Neon City med sin man, Jozy Altidore. Från det stjärnspäckade eventet lade hon upp en serie bilder på sig själv med andra välkända kändisar. Efter att ha delat insikter med Rihanna, delade hon nyligen några fler bilder med andra personligheter, inklusive Paris Hilton, som hon träffade under det inledande evenemanget.

Sloane Stephens poserar med Paris Hilton

Efter att ha sett Max Verstappen och Charles Leclerc slåss på banan, kom den verkliga action på den 30-årige amerikanske tennisspelarens Instagram. Hon delade flera bilder med välkända personligheter hon träffade under evenemanget.

Hon började med att dela en selfie med den 42-årige amerikanska affärsmannen och mediepersonligheten Paris Hilton. Tillsammans med det lade hon till fler bilder från evenemanget, inklusive bilder med den mexikansk-kenyanska skådespelerskan, Lupita Nyong’o. Medan hon delade med sig av dessa fantastiska insikter skrev hon, “Places & Faces @f1.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Sloane Stephens (@sloanestephens)

Inte nog med det, utan bland de bilderna delade hon också en bild på sig själv med sin man, eftersom de båda såg nöjda ut med hur händelsen blev. Den tidigare 3:an i världen såg fantastisk ut i en svart vinteroutfit när hon parade ihop den med en vintermössa.

Därefter, för bara några dagar sedan, poserade hon även med Rihanna och ASAP Rocky vid samma event och tog internet med storm. Direkt efter att hon lagt till inlägget fick hon också ett häpnadsväckande meddelande från Frances Tiafoe.

När Stephens poserar med Rihanna chockade Tiafoe

För bara en dag sedan gick hon till sitt Instagram-konto för att dela en bild som utstrålade elegans och sass. Det var en bild på den 30-åriga tennisstjärnan med den barbadiska sångaren. Tillsammans med den bilden lade hon till bildtexten “The real Grand Prix @badgalriri.”

Utövar Jehovas vittne Serena Williams: Döpte hon dottern Olympia efter sin religiösa ceremoni?

Tillsammans med den 35-åriga sångerskan fick hon också en möjlighet att träffa sin rapppartner, A$AP Rocky. Efter det ikoniska mötet släppte Stephens landsman och goda vän, Frances Tiafoe, en kommentar som visade känslan hos tennisfans över hela världen. Tiafoe skrev: “Det här är så svårt.” Ett enkelt men effektivt sätt att förmedla den spänning som tennisfans kände.

Vad tycker du om att Stephens gillade det stjärnspäckade evenemanget? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär