Wednesday, February 21, 2024
HemSloane StephensSloane Stephens "Crazy Beef" med Victoria Azarenka över "kontroversiell" medicinsk time-out avtäckt...

Sloane Stephens “Crazy Beef” med Victoria Azarenka över “kontroversiell” medicinsk time-out avtäckt av amerikanen

En kontroversiell incident utspelade sig under Australian Open-semifinalmatchen 2013 mellan Victoria Azarenka och Sloane Stephens. Den vitryska tennisstjärnan tog två time-outs under en avgörande period av matchen som senare blev en omstridd punkt för tennisgemenskapen. Azarenka anklagades för att ha stört farten för sin amerikanska motståndare, som nu har trätt fram för att avslöja några detaljer om hennes match, som var en “total situation”.

Efter mer än 10 säsonger öppnade Stephens upp om hur hon hade “en galen biff” under lång tid med sin vitryska kollega. Under ett ärligt samtal märkte den tidigare Grand Slam-mästaren Azarenka som den första proffsspelaren någonsin som gav henne en möjlighet att “slå med dem.”

Sloane Stephens minns sin kontroversiella Australian Open-match mot Victoria Azarenka

Australian Opens officiella Twitter-sida visade nyligen ett videoklipp av avsnittet “Cinema Sessions with Sloane Stephens”. Den amerikanska tennisstjärnan visades också ett klipp från sin Australian Open-match 2013 mot Victoria Azarenka när hon delade med sig av sina tankar om den kontroversiella händelsen.

Håll utkik efter nästa avsnitt av @SloaneStephens pic.twitter.com/oAhcW8Otcz

— #AusOpen (@AustralianOpen) 10 februari 2024

Hon sa: “Åh, den här matchen var en situation; det var en total situation. Vi hade en galen biff under lång tid, som länge. Det som är så galet är att den första professionella spelaren någonsin som gav mig en chans och möjlighet att träffa dem var Vika. Jag var typ 15 och de hade kommit upp till Scarborough, och jag tränade där i två dagar och det var som den bästa upplevelsen någonsin.”

Under avsnittet påmindes Stephens också om den 2-faldiga singelmästaren i Grand Slam-mästarens stora återfall i andra set när hon tog den där läkarundersökningen som senare väckte många kontroverser. Den amerikanska spelaren kastade ljus över händelsen i Melbourne och sa: “Ja, det var dramatik; det var så dramatik. Jag tror att hon vann den här turneringen, eller hur? Ja, precis.”

LÄS MER- Tennisskönhet Paula Badosas djärva och modiga foto gnistor fräsande reaktioner från pojkvän, Coco Gauff och Aryna Sabalenka

Även om deras fejd har lösts, tog det Azarenka “10 f—— år att komma över” den incidenten med sin amerikanska motståndare, eftersom hon tidigare öppnade upp om hur hon kände sig som en “skurk” i publikens ögon. På en presskonferens efter matchen sa Azarenka: “Det tog mig 10 f—— år att komma över det. Jag är äntligen över det. Jag har blivit kallad för att jag fuskar, att jag fejkar, att jag försökte kasta bort folk från deras spel.”

Vad tycker du om den kontroversiella incidenten under matchen mellan Sloane Stephens och Victoria Azarenka vid Australian Open 2013? Låt oss veta i kommentarsfältet.

Inlägget Sloane Stephens ‘Crazy Beef’ med Victoria Azarenka över ‘kontroversiell’ medicinsk time-out som avslöjades av amerikanen dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär