Friday, December 1, 2023
HemUfc"Slarviga" Drake varnade för brutala konsekvenser när fans påpekade att den kanadensiska...

“Slarviga” Drake varnade för brutala konsekvenser när fans påpekade att den kanadensiska rapparen “Don’t Know How to Throw Hands” i en ny video

Drake anses vara en av de största superstjärnorna i Hollywood och popkulturen idag. Förutom att han är en inflytelserik kändis är han också en långvarig fan av kampsporter, känd för att satsa enorma summor pengar på slagsmål. Och nyligen har en video där rapparen finslipat sina boxningsfärdigheter återuppstått och fått många blandade reaktioner.

Den 36-årige kanadensaren delade med sig av sin arbetsträning för boxningsvanten på sina Instagram-berättelser för ett par år sedan. Videon har sedan dess cirkulerats av olika sociala medier och ett färskt inlägg av ‘mmauncensored_’ har fångat uppmärksamheten hos stridsentusiaster. Men hans stridsfärdigheter fick inte en nick från hans fans på nätet. Låt oss se vad de hade att säga!

Långårig förening med kampsport kunde inte rädda Drake från trollen

Drakes vilja att vara runt matcher har gjort honom till en anmärkningsvärd figur i kampspel. Drakes löjliga vadslagning inkluderar både MMA och boxningskamper. 2018 sågs han runt Nurmagomedov-Mcgregor-kampen, och 2023 såg vi honom på Fury-Paul boxningsmatch.

Ändå har hans koppling till spelet gett honom ett humoristiskt rykte som fansen har ansett som “Drake Curse”. Man tror att fightern han satsar på ofta förlorar i sin kamp. Ändå, trots att han förlorat en betydande summa pengar, fortsätter rapparen fortfarande att satsa på sina favoritfighters.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av MMA Uncensored (@mmauncensored__)

Fansen på Instagram delade också med sig av sina åsikter om hans boxningskunskaper och skyndade sig till kommentarsektionen.

Ett fan var snabbt med att hävda sitt förtroende!

Jag sover in honom 1

En annan var optimistisk om att Drakes färdigheter var tillräckligt bra för att slå Venegas-bröderna.

“Han kan slå båda öpojkarna”

Drakes händer sattes också under lupp av en med ett häftigt slag!

“Bro ser ut som om han har T-Rex-armar”

En grävde till och med över rapparens superstjärna livsstil.

“Som om han fortfarande behöver säkerhet vid sin sida hela tiden”

En annan användare gjorde narr av hans instagramhandtag med en ordlek.

“Champagne slarvigt”

Sedan kom trollen och ansåg direkt att rapparens färdigheter var “skräp”.

‘Sopor. Mycket uppenbart att den här snubben inte vet hur man kastar händer.

Det är uppenbart från de blandade reaktionerna att även om vissa stöder hans ansträngningar, var majoriteten inte så snälla och ville hellre ta ett elak slag mot rapparen. Med rykten som flyger högt om olika utmanare till rapparens boxningsdebut, låt oss ta en titt på hans mindre kända sida.

En glimt av den stora rapparens inte så fantastiska teknik

Vi förknippar alla Drake med hans musik och framträdanden på ringsidan under matcher. Instagramvideon visar oss dock rapparens mindre kända sida. Tidigare laddade hans tränare upp videon och visade oss sina boxningskunskaper. Det måste förtydligas att det ännu inte finns någon bekräftelse på en match mellan rapparen och Chris Brown (som ett välgörenhetsevenemang).

Henry Cejudo Gets Ganged Up on av Daniel Cormier och Sean O’Malley som osmakliga kommentarer om Tom Aspinall hemsöker tidigare mästare

När Drake förbereder sig för sin nästa turné blir det intressant att se hur rapparen ställer upp för sin nästa session. Hans boxningstekniker hittills har bara gett honom kritik, även från sådana som Amir J Tyson, som också delade med sig av några tips till honom. Amir J Tyson är son till den tidigare tungviktsmästaren Mike Tyson.

Om rapparen överhuvudtaget kliver in i ringen är ännu inte att se. Men om han gör det, vem tycker du att hans utmanare borde vara? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär