Saturday, December 9, 2023
HemOlympics"Slängde mig över sängen och gnällde": Simone Biles drunknade i tårar efter...

“Slängde mig över sängen och gnällde”: Simone Biles drunknade i tårar efter första motgångar i sin karriär

Simone Biles, den 25-åriga gymnasten, är en av de mest dekorerade gymnasterna i OS-historien. Hon må vara ung, men hennes vilja att vinna är fortfarande absolut. När hon är på valvet kräver hon uppmärksamhet, och hon lyckas med det.

Det var dock inte alltid hon vann tävlingen. Det fanns tillfällen då hon förlorade också. Simone minns en sådan händelse från hennes tidiga år och berättar i sin bok Courage to Sour om att möta nederlag. Hon avslöjar hur svårt det var för henne att möta förlusten.

När det blev svårt för Simone att acceptera nederlaget

När resultaten tillkännagavs försökte Simone hårt dölja sin besvikelse bakom sitt leende. När hennes föräldrar vadade in i folkmassan och omfamnade henne. Hon var förkrossad över resultatet, men hon gjorde sitt bästa för att hålla henne lugn. Men när de väl kom tillbaka till hotellet kunde hon inte hålla sig längre.

När hon kom fram till rummet avslöjade hon: “Jag kunde inte hålla det längre. Åh, jag grät; Jag kastade mig över sängen och grät.” Ronald och Nellie såg henne i nöd och försökte sitt bästa för att trösta henne. Föräldern försökte muntra upp henne och sa: “Det är okej, Simone. Vi är stolta över dig. Du behöver inte vara ledsen över det. Du har en ny möjlighet här. Det här är verkligen okej.”

Men den dagen var Simone inte på humör för att höra; hon var för nedslagen av sin förlust. Hon var för ledsen för att förstå vad som hände. När Simone gick för att duscha, påminde hennes mamma Simone om att hon fortfarande är i junior-året och att hon var nära att vinna. Hon visade förtroende för Simone och sa: “Du kommer tillbaka och klarar det nästa år.” Så småningom samlade Simone sig och började förbereda sig för det bättre.

En titt på Simone Biles gymnastikkarriär

Simone var bara sex år gammal; hon började sin gymnastikresa. När hon var åtta år började hon träna under tränaren Aimee Boorman. Hon bemästrade snart gymnastiktricken och säkrade sin plats i det amerikanska juniorlandslaget 2012. Hon kickstartade sin internationella karriär 2013 vid FIG World Cup-evenemanget.

Innan hon gjorde sin OS-debut 2016 var hon redan en folkfavorit. Efter att ha vunnit 25 VM-medaljer blev hon den första amerikanen att uppnå bedriften. Efter att ha vunnit en titel efter, uppnådde hon ett av de största namnen i OS-historien. Hon är en inspiration av en anledning!

.

RELATED ARTICLES

Mest populär