Wednesday, February 28, 2024
HemAlpine skiing"Slå ner för att skaffa barn?": Lindsey Vonn klappar tillbaka mot en...

“Slå ner för att skaffa barn?”: Lindsey Vonn klappar tillbaka mot en fan som försöker dela ut oönskade livsråd

Den amerikanska alpina skidlegenden Lindsey Vonn stötte nyligen på en kommentar till sitt senaste inlägg som inte passade henne. Den olympiska guldmedaljören räknade ner allt det goda och de fantastiska sakerna hon såg 2023. Men den egensinniga kommentaren skadade hennes upplevelse av att se tillbaka på höjdpunkterna från 2023.

Amerikas favoritvideo idag

Det nya året ger både nya möjligheter och nya problem, och Lindsey Vonn mötte sina ganska tidigt. Skidmästaren hanterade dock på ett skickligt sätt orden som riktades mot henne och gav ett passande svar på kommentaren. Faktum är att Vonn hyllades för hur hon tacklade situationen av flera av sina fans.

Lindsey Vonn tar hand om oinbjudna ord

Lindsey Vonn lade till en ny video på Instagram som visar hur hon kör fort genom ett skidspår. Videon visade Lindsey Vonn avsluta med en hastighet på 133 km/h medan han åkte skidor på natten. Istället för att uppskatta den höga hastigheten som Vonn uppnådde, bad en kommentar henne att sakta ner. Kommentaren sa: “Dags att sakta ner, slå sig ner och skaffa barn!”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av LINDSEY • VONN (@lindseyvonn)

Den oinbjudna kommentaren höjde en hel del på ögonbrynen, men 39-åringen hanterade det ganska graciöst. Lindsey Vonn svarade, “mmm verkligen? Inte ett fan av den här kommentaren av många anledningar… men framför allt för att du tror att jag är en kvinna att jag måste sakta ner och slå mig ner för att skaffa barn? Alla gör inte saker på samma sätt eller inom samma tidsram kompis. Men allt gott till dig 2024.”

Medan kommentatorn ignorerade hennes fantastiska skidförmåga, lät Lindsey Vonn henne stå klart snabbt, precis som hon gör när hon åker förbi de isklädda kurvorna och svängarna. Faktum är att hon har levt sitt liv på sina villkor efter pensioneringen.

Vonn fortsätter att regera bortom backarna

Medan Lindsey Vonn kan ha gått i pension, är hennes tank fortfarande överfull av bränsle. Skidexperten har tagit sig an flera olika sporter och ses mest utomhus med olika sportikoner. Dessutom tog det inte lång tid för henne att ge sig ut på äventyr så fort hon blev utskriven efter sin knäoperation. Medan barn kanske eller kanske inte är på hennes agenda, kommer Vonn definitivt att fortsätta leva sitt liv till fullo. Och medan hon gör detta har Vonn stöd från sina fans. Den senaste striden är ytterligare ett bevis på det eftersom många av dem stod bredvid henne.

SE BERÄTTELSE – Surf- och spelfans får massiv uppsving efter spännande uppdatering på GTA 6

En av dem sa att även om alla kan få barn, är det inte lätt att åka fram genom ett skidspår som hon. Vissa rådde Vonn att bara ignorera hatarna. Ett fan sa rakt i ansiktet tack till Vonn för hennes svar. Har du några tankar om detta? Häll ner dem i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär