Monday, February 26, 2024
HemMLBSkulle Michael King ta en öl med Brian Cashman? Det var...

Skulle Michael King ta en öl med Brian Cashman? Det var vad Tyler Glasnow gjorde efter att ha skickats till LA

Mestadels skapar ordet “familj” en enormt framgångsrik filmserie. Men ibland skapar den termen också ett överpresterande idrottslag. Tampa Bay Rays är det perfekta exemplet på det. Den berömda ekonomiskt försiktiga franchisen har lyckats skapa en atmosfär som främjar komfort och öppenhet inom sin organisation. Nu har deras tidigare ess Tyler Glasnow precis avslöjat hur djupt den öppenheten går.

Amerikas favoritvideo idag

Glasnow tillbringade fem år i Rays, och under den tiden fick han reda på vad laget stod för. Nu när han är i Los Angeles Dodgers, tog Glasnow en promenad genom memory lane och delade en “sjuk” upplevelse han hade med Rays president efter sin handel. En incident som fick folk att undra – varför kan inte andra lag uppträda så här?

Tampa Bay Rays presidents nära relation med Tyler Glasnow

Det är sällan som chefer kommer nära spelare inom baseboll på grund av deras inneboende karaktär, vilket innebär handel och släppa taget om spelarna. D-strålarna tycker dock annorlunda. Deras struktur kräver en öppen dörrpolitik mellan chefer och spelare. Glasnow anspelade på detta under sitt framträdande i “The Chris Rose Rotation”, där esset avslöjade att han delade en drink med Rays president Erik Neander efter sin handel med Dodgers.

På frågan om hans tuffaste avskedssamtal namngav Glasnow tränarna och avslöjade sedan sin relation med Neander. ”Också Erik, Neander, för jag var så nära honom. Gick över till Eriks hus efter att jag blivit bytt i typ två timmar och bara drack en öl med honom och sparkade den i hans bakgård och sånt. Så det var coolt och jag kommer alltid att kunna prata med honom.”

Rose blev synbart förvånad efter att ha hört detta. Sådana här saker händer inte i baseboll. Föreställ dig att Michael King tar en drink med Brian Cashman efter att ha blivit bytt till San Diego Padres – verkar osannolikt, eller hur? Men om man ska tro Glasnow är detta en normal händelse i D-strålar. “Det är därför som strålarna är så sjuka”, utbrast den förre essen.

Esset fick återvända till sin hemstat medan Devil Rays fick kraftfulla spelare. Den här handeln krävde en skål och det var precis vad de gjorde. Detta visar också hur olika Rays är från resten av ligan.

D-Strålarnas exceptionella struktur

Trots att de är ett av de lägsta lönerna i MLB har Rays förblivit konkurrenskraftiga. Detta är ännu mer imponerande när man ser att de är en del av AL East – den tuffaste divisionen i ligan. Allt detta är möjligt eftersom franchisen har byggt upp en hållbar infrastruktur som genererar talang i spader.

Teamet lyckas hitta stjärnor på de mest oväntade platser. Sedan säkerställer deras lagatmosfär, som beskrivs av Glasnow, att spelarna inte känner sig kvävda i spellistan. Med hela organisationen som arbetar hårt för att skapa en “familj”, inte konstigt att de förblir snabba och rasande på det här loppet.

RELATED ARTICLES

Mest populär