Tuesday, February 27, 2024
HemTennis"Skulle älska att ha ett basketlag" - Nick Kyrgios svarar på familjeplaneringsfrågan...

“Skulle älska att ha ett basketlag” – Nick Kyrgios svarar på familjeplaneringsfrågan med ett löjligt svar

Nick Kyrgios bar två karismatiska personligheter i en! Den utmanande tennisspelaren och den perfekta familjeorienterade mannen, som är redo att bilda familj. Ja, Aussie hällde ut sitt hjärta och pratade om hur han var redo att starta sin familj med sin flickvän, Costeen Hatzi. Paret har varit tillsammans i mer än 2 år nu, och Kyrgios är beredd att få barn med henne.

Amerikas favoritvideo idag

Men det ser ut som att han inte vill stanna vid bara en. Även om han kanske avbryter sin tenniskarriär efter att ha vunnit en Grand Slam-titel, är hans preferenser för att vara pappa helt annorlunda. Låt oss ta en titt på det enorma familjeavslöjande som den australiensiske tennisstjärnan gjorde för sin framtid.

Hur många barn vill Nick Kyrgios ha?

Den 28-årige tennisstjärnan satte sig nyligen ner med Piers Morgan och avslöjade ocensurerad information om sitt liv. Under deras roliga interaktion var det ett ögonblick då den brittiske journalisten tog fram några okända fakta om hans tidigare kärleksliv.

Därefter gjorde Kyrgios en rolig kommentar om journalisten och sa: ”Hur vet du det här? Du älskar Nick Kyrgios i hemlighet; du är en stalker.” Dessutom, precis efter att ha kallat Morgan för en “stalker”, fick han frågan om sina framtida familjeplaner och om han är redo att omfamna en familj med sin flickvän.

Han sa: “Jag är 28 nu och vill uppenbarligen ha en stor familj. En dag, du vet att jag tror att jag är en väldigt familjeorienterad person, det är hon också. Hon har en fantastisk familj hemma i Sydney, så ja, jag skulle älska att ha ett basketlag. Men som att jag skulle vilja ha fem-sex kanske, ja, jag tror att hon bara är inställd på två så vi får se.”

“Ingen har Rafael Nadals kroppsbyggnad” – Angående problem med den berömda tennisakademins metodik uttryckt av 18-åriga Rising Talent

Han är inte bara redo att bli pappa, han vill inte nöja sig med bara ett barn, men hans flickvän, å andra sidan, har en mindre bandbredd av barn hon vill ha, vilket lämnar Kyrgios val som en dröm. Det är dock inte första gången han pratar om sina familjeval.

Kyrgios babyplaner har alltid varit desamma

Förra året, i en frågestund över Instagram, pratade Wimbledon-finalisten 2022 om att ta ett steg framåt med sin flickvän i deras förhållande. När ett fan frågade om han och hans flickvän ville ha barn en dag, kom han på en tydlig uppfattning om hur många barn han ville ha ombord. Han svarade: “Ja. Jag vill ha 3 haha ​​och jag säger till henne varje dag…“

Medan Kyrgios inte kan vänta med att bilda familj, överlåter han valen till sin flickvän och kanske går med på hennes önskan. Å ena sidan, förra året var han redo att få tre barn; i år har antalet ökat, och nu vill han skapa ett eget basketlag.

Men vad är dina tankar om Kyrgios stora familjeplaner? Dela dina tankar i kommentarsektionen nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär