Wednesday, December 6, 2023
HemNBASkrämmande skadeuppdatering för Grizzlies: Marcus Smart åsidosatt under en längre period, vilket...

Skrämmande skadeuppdatering för Grizzlies: Marcus Smart åsidosatt under en längre period, vilket ökar Ja Morant Suspension Woes

Det ser inte bra ut för Memphis Grizzlies. Efter att ha förlorat stjärnspelaren Ja Morant till en avstängning på 25 matcher, är Grizzlies nu inställda på att förlora ytterligare en stjärna.

Smart kommer att vara ur spel på grund av skada

I tisdagens match mot Los Angeles Lakers skadade Marcus Smart sin vänstra fotled och fick ge sig av till omklädningsrummet mitt i matchen. Smart hade bara spelat åtta minuter med tre poäng, en retur, en assist, en steal och två block medan han sköt 1/3 från planen. Även om många tvivlade på hans omedelbara återgång till spel, har vi nu bekräftat att det kommer att ta mycket längre tid än väntat.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Shams Charania (@shamsnba)

Shams Charania från The Athletic rapporterar att Smart kan missa flera matcher på grund av sin skada. Detta är hans första säsong med Grizzlies efter att ha byttes från Boston under lågsäsongen. Med två nyckelspelare vid sidan av ser det tufft ut för Memphis som redan är i en nedförsbacke med nio förluster hittills den här säsongen.

(Utveckla berättelse)

RELATED ARTICLES

Mest populär