Monday, December 4, 2023
HemNFLSkip Bayless finner Jim Harbaugh skyldig eftersom NCAA står inför press att...

Skip Bayless finner Jim Harbaugh skyldig eftersom NCAA står inför press att stänga av honom på obestämd tid

När anklagelserna återkommer genom högskolefotboll, har den kända sportkommentatorn Skip Bayless pekat fingrar åt Michigans huvudtränare, Jim Harbaugh. Bayless lyfte fram Harbaughs påstådda kunskap om de hemliga skyltstöldaktiviteterna, och betonade huvudtränarens ansvar för allt inom programmet.

Bayless ifrågasatte Harbaughs roll i den utspelade skandalen när han sa: “Han har beskrivits för mig som en slags Michigan fanboy, du vet, som ett superfan. Men han har varit runt programmet. Han har liksom intagit sig själv i programmet. Jag tror att han hade blivit välsignad av programmet eftersom han hade ett kontor i anläggningen, och han går på vägen med programmet, men han gick helt över kanten av den vägen på grund av att han gick upp på vägen. Michigan sidlinje, klädd i tränardräkt i centrala Michigan, eller hur.”

När trycket ökar på NCAA att utreda och vidta åtgärder, kastar molnet av misstänksamhet runt Jim Harbaugh en skugga över Michigans fotbollsprogram, vilket lämnar både fans och analytiker ivrigt i väntan på resultatet av konventet.

RELATED ARTICLES

Mest populär