Sunday, December 10, 2023
HemBodybuilding"Skinny": Chris Pratt chockerar svågern Patrick Schwarzenegger och fans med tydliga förändringar...

“Skinny”: Chris Pratt chockerar svågern Patrick Schwarzenegger och fans med tydliga förändringar i fysik under Seahawks vs. LA-matchen

Det professionella amerikanska fotbollslaget Seahawks hade sin sista match mot Los Angeles Rams förra söndagen på eftermiddagen klockan 13:25 PST på SoFi-stadion. Även om Seahawks förlorade mot List Angeles-laget, var deras lojala fanbas alla där och stöttade och hejade på dem.

En av dessa miljoner fans var Katherine Schwarzeneggers man Chris Pratt och deras son. De var på stadion och stöttade sitt favoritlag. Chris Pratt satte till och med ett inlägg för sitt lag och motiverade dem, även efter deras förlorade seger. Det var dock inte inlägget som överraskade publiken, utan något annat fångade deras uppmärksamhet.

Chris Pratt häpnar alla med sin plötsliga viktminskning

Chris Pratt tog nyligen till sitt officiella Instagramkonto, @prattprattpratt, och delade en bild på sig själv med sin son på SoFi-stadion under matchen. Båda sågs bära lagets tröja och de hade Pratt skrivet på baksidan. De höll till och med en flagga till stöd för laget.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Chris Pratt (@prattprattpratt)

Chris Pratt satte upp posten även efter deras förlust för att hålla dem motiverade och konstatera att oavsett resultatet kommer han alltid att stödja dem. Vettigt nog skrev han i bildtexten: “Seahawks tar LA! Nu går vi!!!”. Tja, Chris Pratt publicerade bilderna så sent med stöd var bara en av redskapen för att få uppmärksamhet.

Den primära källan till uppmärksamheten var hans plötsliga förändring i strukturen. Pratt har tappat en märkbar mängd i vikt, och det har lyckats överraska inte bara hans svåger Patrick Schwarzenegger, utan hela fitnessgemenskapen på en gång, och de verkar vara riktigt oroliga.

Chris Pratt lämnar fitnessgemenskapen i chock

Chris Pratts svåger blev helt förvånad över att se förändringen i hans kroppsbyggnad, och så, kommenterade han, “Skinny”. Samma reaktion kom från resten av internetgemenskapen. Medan en av dem helt enkelt skrev, “Bro gick ner i vikt ‍”. En annan av enorm oro, kommenterade, “Hej, du verkar som om du gått ner lite i vikt är allt okej jag hoppas det “.

Många av dem har hänvisat honom till att börja träna och titta på hans kost, och det framgår av kommentarer som “Du ser smal ut man!! Ät något och gå till gymmet ” och “Ska jag odla en stache bror?”

Tycker du att Chris Pratt har gått ner för mycket i vikt för att överhuvudtaget anses vara frisk längre? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär