Friday, December 1, 2023
HemNASCARSkiljer sig efter 12 år, 116 miljarder dollar hedrar Kevin Harvick på...

Skiljer sig efter 12 år, 116 miljarder dollar hedrar Kevin Harvick på bästa möjliga sätt

Efter en lysande tre decennium lång racingkarriär skiljer sig Kevin Harvick från NASCAR, hans team och hans mångåriga sponsor, Anheuser-Busch. Det markerar slutet på en era i NASCAR. Harvick har varit en framstående figur inom sporten, inte bara som en skicklig förare utan också som en respekterad röst i racinggemenskapen. När Harvick avslutade ett stort kapitel av sitt liv efter det sista loppet i Phoenix, hittade Busch Beer ett unikt sätt att hedra honom – och gav en nick till hans smeknamn, “The Closer”.

Busch Beer hyllar Kevin Harvick för att hedra hans anmärkningsvärda karriär och deras partnerskap

Även om han går bort från sin körkarriär, planerar Kevin Harvick att fortsätta vara involverad i racing. Han vill se till att han inte går mer än en vecka utan att vara på tävlingsbanan. Detta engagemang visar hans passion och hans önskan att förbli relevant och engagerad i sporten. Han värdesätter sina relationer i NASCAR-gemenskapen från topp till botten. Och han vill fortsätta vara en del av det även efter pensioneringen.

Busch Beer, Harvicks huvudsponsor, bestämde sig för att hylla föraren på ett anmärkningsvärt sätt. De har permanent etsat Kevin Harvicks likhet på en av deras efterbehandlingstankar på deras Anheuser-Busch Brewery i St. Louis. Denna gest är en nick till Harvicks smeknamn, “The Closer”, eftersom tanken är en avgörande del av det sista steget i bryggprocessen.

Denna speciella hyllning erkänner inte bara Harvicks prestationer på banan utan erkänner också hans bidrag till sporten utanför banan. Det är ett bevis på det starka partnerskapet mellan Harvick och bryggaren för 116 miljarder dollar, som har blivit en betydande del av NASCARs historia.

Nyheten om denna unika ära delades av Adam Stern via en tweet.

Det är inte bara hans team och sponsor, Harvicks förare har också berömt honom för att vara förarnas röst inom sporten.

Denny Hamlin dubbar Harvick som den mest respekterade föraren i dagens NASCAR

Även om Kevin Harvicks inverkan på sporten är obestridlig, sträcker sig hans inflytande bortom racerbanan. Fellow Cup Series-föraren Denny Hamlin talade nyligen om Harvicks roll i en dokumentär med titeln “4EVER Defining: The Closer.”

Hamlin uttryckte sin beundran för Harvick och kallade honom den “mest respekterade racerbilsföraren” i det moderna NASCAR-garaget. Han lyfte fram Harvicks betydande närvaro, särskilt efter avgången av NASCAR-legender som Tony Stewart, Jeff Gordon, Jimmie Johnson, Dale Earnhardt Jr, och andra.

Hamlin sa: “Tja, en sak är säker. Närhelst Kevin säger ifrån, oavsett om det är i media eller på racerbanan, utanför racerbanan, lyssnar folk. Jag tror att Kevin förmodligen är den mest respekterade racerföraren som vi har i vårt garage. Jag tycker att han verkligen har varit en fantastisk röst och en stor ledare inom vår sport.”

Harvicks engagemang för att förbättra sporten och berika förarnas liv har lämnat ett outplånligt spår. Även när han övergår från sin körkarriär fortsätter hans inverkan på NASCAR att märkas, vilket gör honom till en älskad figur både på och utanför banan.

När Kevin Harvick tar farväl av sin racingkarriär och sitt partnerskap med Busch Beer, lämnar han efter sig ett arv som kommer att bli ihågkommen i NASCAR:s annaler.

Det är därför Denny Hamlin fortfarande är Champion-Less i NASCAR Cup-serien

RELATED ARTICLES

Mest populär