Wednesday, February 1, 2023
HemSkateboarding"Skateboarding Was My Life": Jonah Hill hittade en osannolik förebild i 90-talets...

“Skateboarding Was My Life”: Jonah Hill hittade en osannolik förebild i 90-talets skridskoikon Chad Muska

Förutom hans utmärkta prestation i komedifilmer är skådespelaren Jonah Hill också känd för sin kärlek till en viss sport. Vid 10 års ålder bländade charmen från en skateboard- och skateboardsensation Chad Muska unga Jonah. Hans liv blev sedan inspirationen till hans film “Mid90s.”

Under en viss period var skateboard hans liv. Som barn lockade Chad Muskas glittrande liv Jonah till skateboardvärlden. Chad Muska var ett fenomen på den tiden. Han såg ut som killen som visste hur man lever livet king-size.

Chad Muska var en inspiration för många

Chad var en av de mest hypade skateboardåkarna genom tiderna. Omgiven av kameror, sponsorer och Hollywood-divor njöt han av livets toppar. Många såg upp till honom och “Epicly Later’d” täckte historien om hans liv. Vice TV sände avsnittet 2017. I det här avsnittet kom många kända enheter relaterade till skateboardvärlden, eller Muska i synnerhet, fram för att dela vilken inverkan han hade på deras liv.

Skådespelaren Jonah Hill sa: “Från en ålder som sju eller åtta var bara skateboard mitt liv och som en vit kille som bara lyssnade på hiphopmusik och ville vara cool verkade han ha det bäst av någon.” Den berömda skateboardåkaren Tony Hawk pratade om hur Chad hade en unik stil, “Muska kom på och alla var som vem som är den där killen som med boomboxen men hans skicklighet stödde det.”

DYK DYPARE

“Han sa vad han ville. Han gjorde vad han ville och han gav inte ett skit, som det som inte finns att älska”, sa skateboardåkaren Jamie Thomas medan han kommenterade Muskas raka, uppriktiga personlighet. Videografen Rick Kosick kallade honom “dagens Christian Hosoi” och mindes hur alla var fascinerade av Muskas klädstil och energi.

Var är Chad Muska nu?

Muska började åka skateboard vid tio års ålder när hans vän gav honom en skateboard efter att han tappat sin cykel. Han vände sig aldrig tillbaka sedan dess. 2019 valdes Chad in i “Skateboarding Hall of Fame”, för att hedra hans bidrag till skateboardvärlden. Den levande legenden tackade dock artigt nej till äran och erbjöd platsen för Kareem Campbell.

Tchad gjorde det för att visa upp mångfalden bland skateboardåkarna och stå upp mot den rasdiskriminering som rådde under tiden. Från 2013 övergick Muska sakta men stadigt från en skateboardåkare till en artist. Han höll sin första separatkonstutställning i juni 2013. Den hade titeln “Övergångar”.

Watch Story: Justin Bieber träffade Nyjah Huston för en freestyle skateboard-session – Här är vad som hände

Genom sin konst och andra satsningar fortsätter Chad att sprida skateboardkulturen. Dessutom arbetar han för att förbättra skateboardgemenskapen.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär