Wednesday, December 6, 2023
HemNASCAR"Skamlig" NASCAR Media slet isär efter "hjärtskärande" beteende med Ty Gibbs efter...

“Skamlig” NASCAR Media slet isär efter “hjärtskärande” beteende med Ty Gibbs efter personlig tragedi

Joe Gibbs Racing-bröderskapet har gått igenom en tuff tid de senaste månaderna. Även om det uppenbarligen har klarat avgången för en av sina längst körande förare, Kyle Busch, har den också drabbats av mycket allvarligare förluster, särskilt för Ty Gibbs.

Säsongen 2022 innebar att JGR:s två huvudförare, Kyle Busch och Denny Hamlin, skulle köra sin 15:e respektive 18:e säsong för laget. Å andra sidan hade nästa generation av Gibbs-familjen, Ty Gibbs, öronmärkts för att endast köra i Xfinity-serien.

Men det gick väldigt tidigt för det. Det började med problem i Buschs kontraktsförnyelse. Mars & Wrigleys oförmåga att sponsra honom efter säsongen 2023 anses vara den största anledningen. Till slut lämnade JGR-legenden laget för Richard Childress Racing.

Ty Gibbs höll sitt slut på köpet och vann Xfinity Series på fantastiskt sätt. Men glädjen över hans seger blev kortvarig, eftersom han samma natt förlorade sin far. Coy Gibbs gick bort oväntat, medan Ty fortfarande var på hotellet i Phoenix efter att ha vunnit sitt första mästerskap.

Ty Gibbs sa artigt att han inte tänkte prata om sin far under hans nödvändiga mediasession idag. Han sa att han mår bra och att han inte övervägde att hoppa över NASCAR-priserna. pic.twitter.com/AKQhk6inLQ

— Bob Pockrass (@bobpockrass) 1 december 2022

När han kom till prisutdelningen fick den unge föraren förutsägbart några obekväma frågor. Men han hanterade dem mästerligt. “Just nu ska jag inte beröra något ämne alls. Så jag kommer bara att hålla fast vid alla tävlingsfrågor och jag kommer att gå därifrån”, sa 20-åringen.

“Du får mycket grejer den här veckan för allt det här mediegrejer, det har varit den typen av upplevelse … [Was there a part of you that thought, maybe, just don’t come this week, just not you know…] Jag menar, nej, jag kommer definitivt hit för att hämta mina Champions-priser och jag är tacksam för det.”

Vilket sorgligt sätt för 20-åringen att avsluta sin karriärs största kväll hittills.

Fansen äcklades av frågorna som ställdes till Ty Gibbs

Situationer som dessa är stora möjligheter för den som är hungrig på nyheter, men å andra sidan är de smärtsamma för den som svarar.

TALLADEGA, ALABAMA – 01 OKTOBER: Ty Gibbs, förare av #23 Monster Energy Toyota, går på nätet under kvalet till NASCAR Cup Series YellaWood 500 på Talladega Superspeedway den 1 oktober 2022 i Talladega, Alabama. (Foto av Sean Gardner/Getty Images)

20-åringen som ställdes genom frågor som dessa irriterade många fans –

Jag har på pappret varit en av Tys hårdaste kritiker… Jag är glad att han gör det bra och hoppas att han fortsätter att göra det och jag är glad att han inte var med. Han fick den titeln och jag hoppas få se honom bli framgångsrik https://t.co/mUKGCZnMEG

— Garrett Cook #FTTB (@Dic_Banjo9) 2 december 2022

Så hjärtskärande. Han borde inte ens ha behövt säga det, det borde vara sunt förnuft. Visa lite empati ❤️

— 𝒥𝑒𝓈𝓈.𝐵𝒶𝓇𝓀𝓈 ♕ (@J_Exclusiveee) 2 december 2022

Detta är helt patetiskt. Om jag var Ty skulle jag inte gå upp https://t.co/XC7Kz0wVwy

— NASCARDegen (@nascardegen) 2 december 2022

NASCAR Media i år har inte varit annat än ett SKÄMT. Jag förstår verkligen inte varför du frågar om något personligt efter allt skit han har gått igenom de senaste veckorna. Jackasses måste lära sig att ställa bättre frågor än så. Jag är bortom ord. Vilken jäkla skam https://t.co/k9YpTStwOG

— Ben Siwula (@SiwulaBen) 2 december 2022

Du kan se det i hans ögon. Det kommer att ta lite tid. Ganska lite tid faktiskt. https://t.co/xli1Af1BiU

— Zax (@ZaxCal) 1 december 2022

Varför ens trycka på honom om? Kom igen media, jag är säker på att när han är redo att prata kommer han att meddela dig, du behöver inte trycka på honom och den. Inlägg om att han inte vill prata om det bara för lite uppmärksamhet… Bli verklig

— DEN OFFICIELLA BUDMANEN (@BudmanOfficial) 1 december 2022

Förhoppningsvis kommer den unge Ty att få tid och utrymme att återhämta sig från den förlusten. Alla hoppas få se honom tillbaka nästa år.

RELATED ARTICLES

Mest populär