Saturday, January 28, 2023
HemBasketballSkadorna hopar sig för LeBron James' Lakers som 29-årig ex-NBA-mästare som ska...

Skadorna hopar sig för LeBron James’ Lakers som 29-årig ex-NBA-mästare som ska möta bänktid efter 13PT-förlust mot Raptors

Efter att ha lidit en förlust mot Cleveland Cavaliers på deras hemmaplan, mötte Los Angeles Lakers sedan Toronto Raptors. Med ett rekord på 10-13 för säsongen, vill Lakers ta sig uppåt på denna sex-matcher roadtrip. Förlusten från Cavs hjälpte inte deras chanser att gå upp mot Raptors, med tanke på hur kortfattat laget var ikväll.

LeBron James och Anthony Davis blev båda uteslutna från startuppställningen av front office. Ingen egentlig anledning gavs till att de två stjärnorna missade matchen. Detta betyder troligen att de inte passade för spelet på grund av belastningshantering.

Ytterligare ett skadeslag drabbar LeBron James och Lakers

Och så mycket som det behövs, var Lakers utan tvekan i något skick att tävla utan sina två främsta målskyttar. Medan laget har Russell Westbrook på sin lista, är han utan tvekan i någon form eller form att leda laget i poäng.

Utöver det, sedan LeBron James och Anthony Davis var borta, fanns det två öppningsplatser i startuppställningen. Och ändå togs Westbrook från bänken av huvudtränaren Darvin Ham. Och om allt detta inte var nog, slutade Los Angeles Lakers med att drabbas av ytterligare en skada.

Under matchen slutade det med att Juan Toscano-Anderson skadade sin fotled på ett spel. Det såg ut som att han tog tag i fotleden när han gick ner. Toscano-Anderson lade absolut ingen vikt på hans fotled när han bars bakåt för en närmare titt.

Juan Toscano-Anderson blev skadad på sista spelet – det såg ut som om han tog tag i fotleden. Han lägger noll vikt på det när han bärs bakåt.

— Dan Woike (@DanWoikeSports) 8 december 2022

Efter matchen gav tränaren Darvin Ham en uppdatering angående Toscano-Andersons skada och sa att han kommer att genomgå en MR-skanning på sin högra fotled. Tränaren Ham verkade verkligen besviken eftersom det här möjligen var den tid då han kunde ha spelat fler minuter på banan, men skadan berövade honom den möjligheten.

Darvin Ham sa att Juan Toscano-Anderson kommer att få en MRT på sin högra fotled på torsdag. Toscano-Anderson stukade sin högra fotled i fjärde kvartalet. “Det suger,” sa Ham om att se JTA bli skadad när han fick en sällsynt möjlighet under längre minuter.

— Dave McMenamin (@mcten) 8 december 2022

Nu, med ytterligare en spelare utanför startuppställningen, kan Westbrook nu återvända till startuppställningen.

Russell Westbrook kom fortfarande från bänken

Westbrook hade utan tvekan en genomsnittlig match i sin 116-102 förlust mot Cleveland Cavaliers. Han gjorde 16 poäng med 3 returer, 3 assist och 2 block för matchen. Allt medan han sköt 6-13 från planen.

Och även om Russell Westbrook har en tendens att gå av vid vissa ögonblick, var matchen mot Raptors inte en av dem. Dessutom var det inte bara ur poängsynpunkt för Westbrook eller Lakers. Toronto Raptors var alldeles för mycket att hantera för ett underhänt Lakers-lag.

Raptors hade tre startande över 20-poängsstrecket i början av fjärde kvartalet. För Lakers ledde Dennis Schroeder laget i poäng med 18 poäng in i den fjärde. Men tyvärr slutade Los Angeles Lakers med att förlora matchen med 113-126.

Lakers fans kommer att hoppas att deras stjärnor kan återvända snart när franchisen fortsätter sin strävan mot en slutspelsplats.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär