Wednesday, February 21, 2024
HemAl HilalSkadeuppdatering: "Svårt" för Cristiano Ronaldo att möta Lionel Messi och Inter Miami...

Skadeuppdatering: “Svårt” för Cristiano Ronaldo att möta Lionel Messi och Inter Miami i Riyadh Season Cup

Den sista dansen är bara en dag bort. Rapporter hade dykt upp tidigare om det Cristiano Ronaldo skulle vara tillgänglig i matchen mot Lionel Messis Inter Miami. Men det ser ut inför matchen, en ny uppdatering har nu dykt upp om konditionen hos Al Nassr-stjärnan när klubben förbereder sig för Riyadh Season Cup. Chanserna för den portugisiske forwarden att spela matchen har beskrivits som ringa.

Flera fans har gjort resan till Saudiarabien för att se sammandrabbningen mellan två titaner. Knights of Najds manager Luis Castro kommer dock också att hålla lagets intresse framför fansen.

Cristiano Ronaldo kan saknas för sin sista dans mot Lionel Messi

I de europeiska ligorna, den här säsongen, har skador varit det främsta samtalsämnet för toppklubbarna. Det ser dock ut som att olyckan även har skett med Al Nassr-stjärnan Cristiano Ronaldo. Efter uppskjutningen av Kinaturnén på grund av sin skada kan han nu missa matchen mot Lionel Messi-ledda Inter Miami i Riyadh Season Cup. Den saudiske journalisten Bandar Al-Otaibi som skrev om chanserna för den portugisiske forwarden att spela skrev: “Att delta med legenden är fortfarande svårt. Vi önskar att han återvänder till arenan så snart som möjligt.” (översatt av Google)


Att dela legenden är fortfarande svårt.
Vi önskar att han återvänder till arenan så snart som möjligt pic.twitter.com/HFnvIknprP

– Bandar Al-Otaibi (@bandar_52) 29 januari 2024

Det ser ut som att vadskadan hos den 38-årige forwarden inte har blivit bättre än. Cristiano Ronaldo har tränat borta från laget i gymmet med sin tränare från tidpunkten för sin skada. Det ser dock ut som att hans återhämtning har drabbats av ett bakslag inför den mycket efterlängtade matchen. Uppdateringen är verkligen goda nyheter för Inter Miami som har varit segerlösa de senaste elva matcherna.

Å andra sidan kommer Al Nassr-fansen att hoppas att deras stjärnspelare kan återhämta sig snabbt för att ens ta sig in på bänken. Men när det gäller Lionel Messi såg Al Hilal till att han inte missade sin rival.

Läs mer: – Cristiano Ronaldo vs David Beckham – Vem har ett högre nettovärde 2024?

La Pulga tar emot ett Cristiano Ronaldo-välkomst i Saudiarabien

Sammandrabbningen mellan Al Hilal och Herons startade den första matchen i Riyadh Cup i går kväll med de saudiska jättarna som vann med 4-3. Det var en vänskapsturnering. Blue Waves-stjärnan Michael gjorde dock SIIU-firandet efter att ha gett sitt lag en 3-1-ledning. Klubben själva stannade inte heller efter med att sikta på argentinaren. De såg också till att förnya sin rivalitet med Al Nassr-stjärnan.

Al Hilal postade en bild på Lionel Messi som kämpar med bildtexten “Du är inte den första”. Tja, den första var föga överraskande att Cristiano Ronaldo och Al Nassr förlorade derbyt mot dem i december förra året.

Att Cristiano Ronaldo inte spelar kan också ge Al Hilal en fördel i Riyadh Cup. Kan Al Nassr-stjärnan återhämta sig inför matchen mot Inter Miami? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

Inlägget Skadeuppdatering: “Svårt” för Cristiano Ronaldo att möta Lionel Messi och Inter Miami i Riyadh Season Cup dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär