Friday, December 1, 2023
HemNFLSkadeuppdatering om Drew Brees, ögonblick efter filmning som visar en dödlig incident...

Skadeuppdatering om Drew Brees, ögonblick efter filmning som visar en dödlig incident där han blev träffad av blixten

Det var ett tag sedan Drew Brees var i nyheterna efter quarterbackens pensionering 2021. En ny och oroande Drew Brees skadeuppdatering har dock kommit till stånd. Vinnaren av Super Bowl fick ett nästan dödligt blixtmöte när han spelade in en reklamfilm i Venezuela. Men lyckligtvis mår Brees bra efter att ha bekräftat att han inte blev direkt slagen.

Den före detta Saints-quarterbacken spelade in en reklamfilm för PointsBet-sportspelsföretaget. Platsen i Venezuela runt floden Catatumbo är ett område med hög blixtdensitet. Och inspelningsplatsen såg inte ut som den säkraste platsen att vara på i videorna som cirkulerade direkt efter blixtnedslaget på Twitter. ESPN-korrespondent för Saints, Katherine Terrell, twittrade de goda nyheterna för de oroliga Saints-fansen.

DYK DYPARE

“Jag skrev precis till Drew Brees. Han sa att han är bra och att han inte blev träffad av blixten,” Terrell twittrade till stor lättnad för den legendariska quarterbackens fanskara. Los Angeles Chargers fanbas drog också en lättnadens suck av uppenbara lätta ordleksrelaterade skäl. “Wow, han hämnas fortfarande på Chargers”, svarade Purple Insider-reportern Matthew Coller skämtsamt på Terrells uppdatering.

Vad gjorde Drew Brees fans oroliga?

Drew Brees är ambassadör för PointsBet Sports Book och var nästan en del av en galen olycka under reklamfilmen. Det finns en del spekulationer om att detta kunde ha varit en del av reklamfilmen. Blixtnedslaget såg dock dödligt ut i den virala videon som Rafael Hernandez lade upp på Twitter. Videon visar New Orleans Saints-legenden göra sig redo för skottet när det dånande klappande ljudet och ljusblixtarna får videon till ett abrupt slut.

stjärnan av @NFL @drewbrees träffades av blixten i Catatumbo medan vi spelade in en reklamfilm söder om sjön Maracaibo. Det hände för några timmar sedan. Mer information snart… pic.twitter.com/b8PQdRpdtN

— Rafael Hernández (@sincepto) 2 december 2022

PointsBet SportsBook släppte ett officiellt uttalande att de kommer att fortsätta att övervaka situationen under den kommande veckan. “Vi är i kommunikation med Brees team,” den officiella rapporten sa. “I det här skedet kommer vi inte att ge några ytterligare kommentarer,” sade det avslutningsvis. NewOrleansFootball.com-skribenten Nick Underhill gav dock den nödvändiga positiva uppdateringen om Drew Brees. Det hela visade sig vara en “surrande” marknadsföringskampanj, vilket framgår av Brees on PointsBets officiella Twitter-handtag.

Drew Brees vann Super Bowl 2010 med HC Sean Payton för att ta med sig franchisens första mästerskapstitel. Efter pensioneringen dyker Drew upp på fotbollspaneler då och då. Drew twittrade på måndagen om sina planer på att åka till en hemlig plats för inspelningen av denna reklamfilm för PointsBet. Blixten skadade honom dock inte, och NFL-superstjärnan mår bra.

RELATED ARTICLES

Mest populär