Wednesday, February 21, 2024
HemNFLSkaderapport i NFL: Jaguars får enastående WR Christian Kirk tillbaka lagom till...

Skaderapport i NFL: Jaguars får enastående WR Christian Kirk tillbaka lagom till slutspel

Christian Kirk kanske passar för Jaguars i tid till slutspelet! Kirk, som har vårdat en skada sedan en tuff “Monday Night Football”-krock med bengalerna i vecka 13, genomgick en kärnmuskeloperation och landade på den fruktade skadade reserven den 8 december.

Amerikas favoritvideo idag

Men Jags lobbed precis en game-changer in i mixen. Kirk, med en glimt i ögat, startade sitt 21-dagars träningsfönster denna onsdag. Sätter scenen för ett potentiellt söndagsspektakel. Suset kring Kirks osäkra status har fansen på kanten av sina stolar och väntar ivrigt på ögonblicket då det sista samtalet görs på den här spelmakarens speltidsbeslut.

Christian Kirk släppt lös?

Jacksonville Jaguars förbereder sig för att släppa lös dynamo som är Christian Kirk i deras söndagsuppgörelse mot Tennessee Titans! Scoopet sjönk när NFL-insidern Ian Rapoport tog till sociala medieplattformen “X” för att släppa bomben.

I en rubrik spillde Rapoport bönorna. Att säga, “Källor: #Jaguars planerar att aktivera framstående WR Christian Kirk före söndagens uppgörelse med #Titans, och tar honom bort från Injured Reserve bara en månad efter att ha genomgått kärnmuskeloperation.” Supportbilden visade Kirk i aktion.

Låt oss nu bryta ner Kirks statistik för ett ögonblick. På bara 12 matcher den här säsongen har han fått imponerande 57 mottagningar på 787 yards och tre touchdowns. Han tar med sitt A-spel till Jacksonville med hela 141 mottagningar för 1 895 yards och 11 touchdowns på 29 matcher. Mer så, i den första matchen med Titans den 19 november, tog Kirk in tre pass på 48 yards, vilket satte scenen för vad som lovar att bli en episk revansch. Men kommer han att kunna göra comeback efter en ansträngande skada och en så kort återhämtningsperiod?

I skyttegravarna med Kirk

Christian Kirk delade med sig av sin surrealistiska resa tillbaka till omklädningsrummet och planen efter bara fyra veckor. En sönderriven vänster adduktormuskel slets direkt från benet. När Kirk utförde ett häpnadsväckande snitt för att få en 26-yard passning från Lawrence under Jaguars hjärtskärande övertidsförlust mot Cincinnati.

Men det är inte slutet på dramat. Kirk avslöjade att han tyst hade kämpat mot en liten reva i sin högra magmuskel under de fem föregående spelen. Ändå kämpade han vidare utan att missa ett slag – ingen träningstid eller spelhandling offrades. Så när klockan tickar ner till avspark kvarstår frågan: Kommer Christian Kirk att passa i kricka och svart för showdown?

RELATED ARTICLES

Mest populär