Monday, December 4, 2023
HemNFLSkaderapport: Är Josh Allens högra axel fortfarande ett bekymmer för räkningar, vem...

Skaderapport: Är Josh Allens högra axel fortfarande ett bekymmer för räkningar, vem missar från Jets?

Efter att ha lidit en pinsam nederlag med 22-24 mot Denver Broncos i måndags, rustar Buffalo Bills upp för att ta sig an New York Jets. Efter förlusten mot Broncos står Bills rekord på 5-5 i ligan, medan Jets har ett rekord på 4-5.

Inför den kommande söndagsmatchen har båda lagen släppt sin skaderapport på torsdagen. Det finns dock fortfarande stor oro kring quarterbacken Josh Allens axelskada, som har blivit en punkt av stor oro för laget.

Räkningar och Jets skaderapport

För Bills finns det goda nyheter eftersom varenda spelare deltog i torsdagens träningspass. Alla de skadade spelarna, inklusive Christian Benford (CB) som lider av en hälsenaskada, Micah Hyde (S) som hanterade sin nackskada, Cam Lewis (DB) med en axelskada och Dorain Williams (LB) som led av en knäskada, hade begränsat deltagande på torsdagsträningen.

Å andra sidan, Jordan Phillips (DT) med en knäskada, Trent Sherfield (WR) med en fotledsskada uppgraderades till begränsat deltagande från att listas som ‘Did Not Participate’ (DNP) på torsdagen.

Jets är dock inte lika lyckligt lottade som Bills. Tre av deras spelare – Sam Eguaveon (LB) med en höftskada, Chazz Surratt (LB) som hanterade en fotledsskada och OL Billy Turner (OL) som skötte ett skadat finger deltog inte i torsdagens träningspass. Samtidigt hade Mekhi Becton (OL) med en knäskada, Will McDonald IV (DL) med en fotledsskada och Garrett Wilson (WR) som hanterade en armbågsskada begränsat deltagande.

Josh Allen borde inte lämna räkningarna, men deras tränarstab kan behöva en makeover, enligt NFL-nummer

Duane Brown (OL) med en höftskada, Kenny Yeboah (TE) som vårdade en hamstringsskada, tillsammans med John Franklin-Myers (DL) och Quincy Williams (LB) båda lider av knäskada, deltog fullt ut i torsdagens träningspass. Det har inte skett några ändringar i beteckningen på skadade spelare från onsdag till torsdag.

Josh Allen: Hur illa är skadan?

Allen ådrog sig en skada under en match i vecka 6. Även om han inte har missat några matcher på grund av skadan, har hans prestationer konsekvent sjunkit. Efter skadan fullbordade han endast 3 av 15 passningar med en avbrytning innan matchen mot Broncos. Mot Broncos visade han sin näst lägsta totalsumma för säsongen, och lyckades spela in endast 177 yards och bara en touchdown.

Den här säsongen har Allen visat solid prestation med 246 avslutningar och 19 touchdowns. Han har dock inte kunnat leda sitt lag till dess verkliga potential. Även om det inte finns någon officiell rapport om när Allen kommer att återfå full kondition, bidrar denna osäkerhet till räkningarnas kamp. Det finns dock inget som tyder på att han kommer att missa några matcher trots skadan.

RELATED ARTICLES

Mest populär