Sunday, December 10, 2023
HemBoxing"Ska du komma ner här gåva med kärleken och döda dig själv":...

“Ska du komma ner här gåva med kärleken och döda dig själv”: Mike Tyson konfronterar intervjuaren med hårt slående “Lonely” kommentarer

Boxningslegenden Mike Tyson har haft en mycket tuff väg till berömmelse och stjärnstatus. Den tidigare tungviktsmästaren var inte avsedd att bli den legend han är idag, utan arbetade sig in i den positionen och blev en av de bästa boxarna någonsin.

Därför var det ingen överraskning när Iron Mike gjorde en hårt vandrande kommentar om ensamhet och hur man kan övervinna den. I ett framträdande i rapparen Angie Martinez podcast, berättade han att man inte skulle svika sig själv trots sin miljö, utan kämpa sig igenom den. “Du måste ta beslutet. Kommer du att komma hit i present med kärleken och ta livet av dig själv och alla dina prestationer och allt du någonsin velat ha i livet och ditt mål eller så kommer du att fortsätta stiga?” han sa.

Mike Tyson konfronterar en häpnadsväckande Angie Martinez

Detta uttalande förbluffade Martinez som hävdade att denna metod kunde lämna en person väldigt ensam. Tyson svarade dock med att säga att även om det kan vara ensamt, så var det fortfarande mycket bättre än att inte uppnå det man kan. “Det är ensamt men det är bättre än den andra strävan. Du kan stanna här nere och du hör inte hemma här. Så du kan inte stanna här ute om du vill. Du går bara för att stiga”, tillade han.

DYK DYPARE

Han avslutade med att säga att en person kan förlora sina mål ur sikte om han börjar hänge sig åt laster. Men den person som arbetar mot sina mål kommer att nå det han bestämt sig för. “Om du börjar bli hög och sånt och göra droger så kommer du fram och tillbaka. Men om du gör rätt så börjar du försvara och fortsätter att gå vidare för att nå det du vill nå, vilket är väldigt skrämmande. Du kommer att nå det, men var försiktig med vad du önskar att du kan få det.” Sa Tyson.

Iron Mike har sett den högsta av toppar såväl som de lägsta av låga. Således har han en känsla av kunskap om livet och alla dess prövningar och vedermödor. Trots det har Tyson lyckats komma på fötter igen efter att ha sett lågor i sitt liv, och visat att mästaren utövar det han predikar.

Vad tyckte du om Tysons hårt slående kommentarer? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär