Sunday, December 10, 2023
HemTennisSitter bredvid sin fru Steffi Graf, Andre Agassi förlöjligar rivalen John McEnroe...

Sitter bredvid sin fru Steffi Graf, Andre Agassi förlöjligar rivalen John McEnroe med en seriös grävning – “Gillar inte att sätta ribban…”

Den tidigare tennisstjärnan Andre Agassi verkar ganska exalterad över att göra comeback till banan. Den pensionerade amerikanska tennisstjärnan gjorde ett stort genomslag i förra årets Pickleball Slam. Till allas förvåning är det den här gången några nya ansikten satta för att lysa upp evenemanget. Det verkar dock som att Agassi redan vet resultatet av den här matchen. Han är övertygad om att hans tidigare tennisrival John McEnroe inte har en chans att vinna mot honom.

Agassis fru Steffi Graf kommer att samarbeta med honom i nästa års stora evenemang. De har den skrämmande uppgiften att slåss mot John McEnroe och Maria Sharapova. Men “Punisher” vet hur han ska provocera sina rivaler. I sin senaste intervju åkte han till och med “Superbrat” med en touch av humor.

Andre Agassi försöker komma under huden på John McEnroe före Pickleball Slam 2

Den 8-faldige Grand Slam-mästaren Andre Agassi förbereder sig för den efterlängtade Pickleball Slam 2. Han har satt scenen i brand med sitt självsäkra svall när surret kring turneringen intensifieras. Med tanke på sin erfarenhet av att delta i den inledande versionen av Pickleball Slam, håller Agassi inte tillbaka på sina åsikter om motståndarlaget inför nästa års showpiece-evenemang.

Agassi är känd för sina kvicka skämt och han släppte lös en salva av förutsägelser som har höjt mer än några ögonbryn. Hans öppningssalva är: “Jag gillar inte att sätta ribban för högt.” Han lade grunden för att de lekfulla jabbarna kom med en touch av humor och en antydan till arrogans. Hans slug kommentar om att McEnroe inte har “en snöbolls chans i juli” är den typ av djärva påstående som kryddar skämten före evenemanget. Även om det kan vara ett uttryck med tungan i kinden, ekar det Agassis orubbliga tro på sin egen skicklighet.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av The Pickleball Slam (@thepickleballslam)

Men dramatiken slutar inte där. Agassi svänger med en nick mot Sharapova när han uttrycker en önskan att se henne ge en ny dimension till spelet. Med hans ord: “Jag hoppas att Maria spelar spelet för jag skulle älska att se henne ha den här delen av sitt liv.” Eftersom pickleball-gemenskapen ivrigt väntar på den andra säsongen av Pickleball Slam, har Agassis ord lagt till ett extra lager av spänning.

Kommer Pickleball Slam 2 gå samma väg som Agassi igen?

Precis som den första uppgörelsen som höll oss på kanten av våra platser, rullar den andra Pickleball Slam in med samma häpnadsväckande pris på $1 miljon! Andy Roddick och Andre Agassi knep pokalen i den första matchen. Den segern är praktiskt taget skriven i neonljus på förtroendebladet som Agassi bär runt på.

När vi pratade om Agassis djärva påstående om att spela ut John McEnroe ännu en gång, “Punisher” struttade sina grejer med samma svammel som förseglade affären förra gången. McEnroe kan ha något att säga om det, men Agassis självförtroende är som en magnetisk kraft som drar oss in i hypen.

När trion av röster lägger till lager till den utspelade berättelsen visar Pickleball Slam 2 tecken på att vara en stor tävling. Vad är dina tankar om detta? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär