Sunday, February 25, 2024
HemOlympicsSimone Biles, som kämpar för att hantera allvarliga problem, ringer ett familjesamtal...

Simone Biles, som kämpar för att hantera allvarliga problem, ringer ett familjesamtal i 911-stil

Simone Biles, gymnastikdrottningen, är fylld av balans, men hon besitter också otrolig styrka. Trots allt har hennes styrka och grus gjort henne till den mest dekorerade gymnasten någonsin. Men Simone Biles, precis som vi alla, möter utmanande stunder i sitt personliga liv där hon behöver hjälp.

Amerikas favoritvideo idag

Nyligen hamnade Biles i en sådan “panik” situation som hon inte kunde hantera själv, vilket resulterade i ett brådskande SOS-samtal till sin far och man. Och visste du att det inte är första gången hennes favoritmän kommer till hennes räddning?

Simone Biles låter ett SOS-samtal

I sina senaste uppdateringar av Instagram-historien slog Simone Biles larm från sitt drömhus under konstruktion i Houston, Texas. Hon delade med sig av en serie berättelser där hon avslöjade de utmaningar som möttes under byggfasen, och lyfte fram installationen av vita väggar och tak. Problemet krävde att hon tillbringade nästan sex timmar på platsen. Hon skrev i sin bildtext, “Jag trodde att det skulle bli en 30-minuters grej förrän jag inte hade någon aning om vad jag gick in i.” Även om det specifika problemet inte avslöjades, sökte Biles, förvirrad och orolig, hjälp från sitt bästa stödsystem, hennes favoritmän.

I en annan berättelse som visar högt i tak och en bild på sig själv, skrev hon: “Ringade min pappa för backup igår eftersom jag fick panik! men jag har gjort så mycket framsteg och jag är så stolt över mig själv.” Hon fortsatte, “Jonathan kommer att ta itu med slutresultatet, oj…….. Jag hoppas att jag gjorde det anständigt och tänkte på alla saker.” Denna sårbara sida av Biles visade att till och med GETEN ibland behöver hjälp. Och det är intressant att notera att det inte är första gången hennes pappa och NFL:s Jonathan Owens är hennes riddare i lysande rustningar.

Jonathan Owens och Ronald Biles behandlar sin drottning rätt

Tillbaka i juni 2023, när Simone Biles och Green Bay Packers, Jonathan Owens var nygifta, delade Simone en hjärtvärmande historia om hur hennes män gav henne speciell drottningbehandling.

Simone Biles delade en video av sin pappa, Ronald Biles, och hennes man, Jonathan Owens, som slår och dödar flugor medan Biles glatt observerade och väljer att hålla sig borta från den outtröttliga insektsförvisande uppgiften. Hon skrev i den roliga och förtjusande uppdateringen, “Bara min man och pappa som gör Herrens arbete, dödar dessa flugor.”

SI Swimsuit Rookie, Olivia Dunne vinner en hårdare kamp på hemmaplan

Spola framåt till nuet, och byggandet av deras drömhus förblir en pågående resa med betydande utveckling under de senaste månaderna. Fans av paret hoppas att allt är bra nu och att slutresultatet är värt att vänta på.

RELATED ARTICLES

Mest populär