Wednesday, December 6, 2023
HemOlympicsSimone Biles släpper lös sin skyddande sida för lillasyster mitt i en...

Simone Biles släpper lös sin skyddande sida för lillasyster mitt i en vild natt

Simone Biles framgång är legendarisk inom gymnastikvärlden. Men bakom segrar finns en berättelse om åtföljd motståndskraft från en späd ålder av hennes tvååriga yngre syster Adria. Innan adoption gav stabilitet i Texas, var Simone och Adria tvungna att bära sina föräldrars missbruk genom att bo i skyddshem tillsammans. Med tiden utvecklades deras band till en avgörande del av deras liv och deltog i de segrar och motgångar som formade Simones framträdande. Kommer du ihåg när Adria twittrade, “allihop handlar om mental hälsa tills det inte längre gynnar dig…” efter Simones tillbakadragande av OS i Tokyo?

Åsidosätter, de coola systrarna delar också en systerlig vänskap, vilket kan ses vid flera fester. På ännu en kväll för ett tjejgäng, vände den bedårande storasystern sig över den yngre. Ögonblicket lades upp på Instagram och fick mycket uppmärksamhet.

Simone Biles trevlig kväll och mer med syster

Adria ses ofta vid glada sammankomster med Simones vänner. På deras gemensamma vän Kayla Simones födelsedagsfest igår var systrarnas nära band uppenbart när de tillbringade kvällen med att dansa och njuta av musik tillsammans. Adria delade en härlig inblick i festligheterna på sin Instagram-berättelse; Lägger upp en video där hon dansar på ett bord, vilket perfekt fångar tillfällets glada anda.

Vad är unikt med detta ögonblick? Att älska Adria med smittande passion när hon dansade som om det inte fanns någon morgondag, grep den olympiska gymnastiksensationen desperat om Adrias byxor. För att förklara vad som hände skrev Adria: “simone håller fast i mina jeans så att jag inte ramlar”, med en skrattande emoji. En annan vän till dem hade lagt upp klippet med Kayla och Adria, båda klädda i de bästa passformerna. med texten “en så rolig kväll”.

En grupp på sju flickor intog olika fåniga poser, vilket ökade graden av underhållning. På JCPenney Portrait Studio rörde de sig som modeller, skrattade och fnissade när de gjorde det. Tjejteamet visade stora leenden som höll i sig långt efter att bilden klickade, och justerade axelbandslösa jumpsuits för att korrekt fånga den bekymmerslösa attityden. Gänget lyfte fram en koordinerad look genom att visa upp ett vänortsögonblick i denim, vilket ökade glädjen. Efteråt delade Biles dock ett kryptiskt meddelande. Ändå går deras stöd för varandra långt tillbaka i tiden!

Biles systrars roll omvänd

Det blir tydligt att Adria är hennes storasyster Simones orubbliga stödsystem. Adria försvarar aktivt Simone mot belackare och visar sitt engagemang för att stödja henne – särskilt i svåra omständigheter som Simones avslöjanden om sexuella övergrepp och rädslan som följde.

Adria är en stark supporter under deras mest utsatta tider, vilket stärker deras nära relation. Även om hon en gång pratade med ESPN om Simone sa hon: “Min syster är orädd.”

Under hennes sista OS i Rio gav Adria dessutom Simone stöd och insikt i de påfrestningar hon mötte. Adria stod snabbt upp för sin syster Simone när hon fick orättvis kritik för att hon betonade mental hälsa vid OS i Tokyo. Medan berättelserna om Adrias systerskap sträcker sig bortom gymnastikarenan, hamnar de båda ofta i dumma bendragningar precis som alla andra syskon. Därför kan man säkert säga att Adria har sin systers rygg till 100 procent.

RELATED ARTICLES

Mest populär