Wednesday, February 28, 2024
HemNFLSimone Biles och Jonathan Owens förhållande: historien om USA:s mest omtalade par!

Simone Biles och Jonathan Owens förhållande: historien om USA:s mest omtalade par!

Gymnastikdrottningen Simone Biles och NFL:s Jonathan Owens stal showen 2023 med en hjärtsmältande uppvisning av kärlek och tillgivenhet. Från deras orubbliga stöd som ett par till att vara varandras största hejarklack som idrottare, de två har byggt ett vackert liv tillsammans. Det som började som en träffa-söt på en dejtingapp har nu blommat ut till en livstid av löften. Här är en titt på resan och kärlekshistorien för USA:s mest omtalade par, Simone Biles och Jonathan Owens.

Amerikas favoritvideo idag

Mars 2020:

Under de första månaderna av 2020 började gnistor sparka när paret först matchade på dejtingappen Raya. När hon sköt sitt skott tog den sjufaldiga OS-medaljören Simone Biles en chans och skickade ett meddelande till NFL Hunk först. Intressant nog kände Jonathan Owens till en början inte igen superstjärnatleten.

Han insåg bara vilken stor grej Simone Biles var när de gick till en galleria vid ett senare möte, och fans gick fram till dem i gallerian, ivriga att ta bilder med gymnastikdrottningen. Och därifrån och ut, det var så den episka sagan började.

april 2020:

Efter en månad av att träffas och lära känna varandra erkände Jonathan Owens i en intervju med Today hur han föll för Simone Biles och uttryckte att han “började vilja se henne mer.” Det var då de två började dejta, enligt paret.

augusti 2020:

Den 3 augusti 2020 lanserade Simone Biles Hard förhållandet på Instagram med en hjärtvärmande selfie av paret. Hon skrev i bildtexten, “Det är bara vi “.

En månad senare återgäldade Jonathan Owens gesten genom att lägga upp en bild med Biles och sa: “Nu rockar du med en riktig .”

november 2020:

Senare, under det första året av deras förhållande, förseglade de affären med en kyss! Biles publicerade en bild på dem som delade en kyss, skickade fansen till en frenesi och befäste deras relationsstatus.

December 2020:

Paret avslutade det första året av sin kärlek genom att sprida helgjubel tillsammans! Simone Biles gick till Instagram för att dela en bild på paret som firar jul tillsammans i matchande pyjamasset.

Februari 2021:

Kärlek var i luften när Simone Biles och Jonathan Owens firade sin första Alla hjärtans dag med söta meddelanden och bedårande bilder på grammet.

Simone Biles skrev i bildtexten till sitt inlägg, “Tur som är älskad av dig .”

Februari 2022:

Ett år senare tog Jonathan Owens steget och satte ringen på den! Att föreslå sin damkärlek med en ring på 300 000 dollar skräddarsydd för sin drottning Owens dök upp frågan.

Simone Biles tillkännagav förlovningen och lade ivrigt till bilder av ögonblicket på Instagram med texten “DET ENKLASTE JA.” Och sedan började deras planer för deras lyckliga i alla sina dagar.

Mars 2023:

Simone Biles och Jonathan Owens erbjöd en inblick i sin framtid och köpte en bit mark tillsammans i Houston, Texas. Simone Biles delade en bild på ett förtjusande ögonblick från fastigheten och skrev: “Ett hem är gjort med kärlek och drömmar Skål för att bryta mark”. Sedan dess har det som började som en bit myrmark nu förvandlats till ett hem i vardande.

april 2023:

Efter att ha tillbringat tre år tillsammans och njutit av varandras kärlek och sällskap, knöt dvärgpapeglarna knuten i ett blygsamt och intimt hovbröllop den 22 april 2023. Simone Biles och Jonathan Owens gifte sig i det vackra Harris County Courthouse i Houston, Texas.

maj 2023:

Lördagen den 6 maj 2023 förenades Jonathan Owens och Simone Biles i äktenskap och sa “jag gör” i sina löften om sin kärlek och engagemang för varandra.

Paret hade ett vackert och känslosamt bröllopsfirande i Cabo San Lucas, Mexiko, omgivna av sina närmaste vänner och familj. När 2023 går mot sitt slut har Simone Biles och Jonathan Owens varit varandras största stöttepelare i år.

Läs mer: Trots att han vill ha barn med Simone Biles, drar Jonathan Owens pauser i familjeplanering: “Låt min baby ta hand om sig själv först”

Från att vara bästa vänner till att bygga ett hem, ta hand om sina pälsbebisar, navigera i utmaningarna på långa avstånd och heja på varandra, de vann 2023, med sin kärlek som blev USA:s mest omtalade par.

RELATED ARTICLES

Mest populär