Sunday, December 10, 2023
HemAdria BilesSimone Biles är alltid mamma till sin lillasyster och skapar ett speciellt...

Simone Biles är alltid mamma till sin lillasyster och skapar ett speciellt budskap för en annan idrottare i Adria Biles liv

Simone Biles har vunnit popularitet inte bara för gymnastik utan också för att hålla sina nära och kära närmare hela tiden. Ofta dyker hon upp med sin familj för en rolig middagskväll, eller går ut med sin man för en dejtkväll efter matchen. Dessutom såg hennes fans nyligen henne med hennes tjejgäng, som festade hårt på Kayla Simones födelsedagsfest. Men den person i hennes flickstam som hon håller närmast är hennes syster, Adria Biles.

Adria växte upp under samma tak som sin stjärngymnastsyster och utvecklade en passion för att flyga genom luften. Att hon växte upp i ett gymnastiskt hushåll motiverade henne att fortsätta elitgymnastiken i 10 år. Populärt känd för att vara mer “orädd” än sin syster, blev Adria också en förkärlek för softball. Med det sagt hade hon sina ögon klistrade på Janae Jefferson, som hon började dejta i juni 2022. Sedan dess har paret aldrig slutat använda PDA. Men den här gången finns det ett speciellt inlägg för nätanvändarna.

Simone Biles systers flickvän kniper guld

I en ny Instagram-berättelse delade den 26-årige olympiern ram med Janae Jefferson, lagmedlemmen i det amerikanska damlandslaget i softball. Textade det som “så många saker att fira i helgen. Grattis till mina systrar gf på pan am GOLD. LFG!!!!!” Nyligen, vid Pan-American Games 2023, vandrade det amerikanska softballlaget för damer hem med sitt tionde Pan-Am-guld. Hur segerrikt nyheterna än är, väckte det senaste ropet från olympiern själv mer uppmärksamhet.

Efter att ha blivit uttagen till världsspelen 2022 som medlem i det amerikanska mjukbollslaget, förankrade 24-åringen sitt lag till ett guld. Med flera utmärkelser i hennes namn har Jefferson vunnit en betydande plats även i yngre Biles hjärta. Det atletiska paret hyppar varandra med saftiga inlägg och bedårande bildtexter och håller alltid sina sociala fans på tårna.

24-åringen, som en gång gick i sin systers fotspår, lämnade gymnastiken 2016. Nu gör hon tv-framträdanden, men det som behöver nämnas särskilt är att hon också brinner för att ägna sig åt hygien. I ett inlägg från 2020 deklarerade hon att hon var en del av tandvården. Även om inte mycket information har dykt upp, känner världen igen henne som gymnast redan nu.

Även om Simone Biles erkände, “Min syster har alltid varit orädd”, visste hennes kärlek till sin lillasyster inga gränser. Efter att ha tillbringat sitt tidiga liv i fosterhem, lärde sig den äldre Biles att vara en skyddande syster, nästan som en mamma.

Olympian blev mamma till sin syster

Shannon Biles, deras biologiska mamma, hade bestämt sig för att lämna barnen på fosterhem av någon anledning. Medan hon flyttade från familjen klev olympiern i sin mammas skor och väntade på ett vänligt hjärta för att rädda dem. Sedan dess tog hand om Adria. Tack och lov blev systrarna inte separerade på fosterhemmet.

7X OS-medaljören sa “Jag ville ta hand om Adria uppenbarligen eftersom hon var bebisen. Och jag kände bara att jag måste se upp för henne för om familjen inte ser upp till dig, vem ska då göra det?” Nellie Biles, som är hennes biologiska mormor, hade adopterat systrarna. Hon sa: “Hon var verkligen vårdande och fostrade till Adria. De hade ett mycket nära band, och än i dag finns det bandet kvar.”

Efter att ha återförenats med Aly Raisman, Simone Biles “Bittersweet” med Olympian

Inför de olympiska spelen i Paris 2024, gör Biles upp för sin 35:e vinst och hennes syster rustar för att ta fram sitt bästa hejarklack. Eftersom båda nu är framgångsrika i sina individuella liv, kvarstår bandet som det sannaste exemplet på villkorslös kärlek.

RELATED ARTICLES

Mest populär