Tuesday, February 27, 2024
HemTennisSimon Haleps dopingförbud efter effekter kommer fram när tennisstjärnan avslöjar en skrämmande...

Simon Haleps dopingförbud efter effekter kommer fram när tennisstjärnan avslöjar en skrämmande berättelse om “ångestattacker”

Allt är inte bra i slutet av Simona Halep. Den före detta världsettan har varit i nyheterna ända sedan hon åkte fast i en dopningsskandal. Medan Halep har vidhållit sin oskuld, blev hon avstängd från tennis i fyra år. I ett stort ryck för Halep var det potentiellt ett karriärstopp för henne. Nyligen berättade hon om hur dopingskandalen påverkade hennes psykiska hälsa.

Amerikas favoritvideo idag

Även om Halep befanns skyldig, har hon inte gett upp med att bevisa sin oskuld. Hon överklagade sitt förbud i idrottens skiljedomstol och förhandlingen kommer att äga rum i början av nästa år. Trots det går Halep igenom tuffa tider.

Simona Halep avslöjar en oroande uppdatering

Nyligen var Halep inblandad i en intervju med Paris Match där hon berättade om sitt dopingfiasko. Den tidigare världsettan stod inför en oviss framtid när hennes namn dök upp i dopingskandalen. Så småningom befanns hon skyldig och fick straff i form av fyra års avstängning.

När han pratade om efterverkningarna av dopingförbudet avslöjade Halep: “Den nuvarande perioden är den svåraste i hela min karriär, men jag har ingen fiendskap eller negativa känslor. Tennis är hela mitt liv och det kommer det alltid att vara.”

Vidare fortsatte hon med att tillägga: “Jag gick igenom perioder där jag inte kunde sova, där jag fick ångestattacker. Jag är känd för att vara en väldigt känslosam spelare. Inför matcher orsakade stress mig väldigt kraftiga magsmärtor. Sedan jag fick denna avstängning är det som om jag lever varje dag med denna smärta och ångest. Även om det går lite bättre idag.”

Riktig gärningsman bakom Simona Haleps dopningsskandal avslöjad i ett brutalt ärligt erkännande

Med det 4-åriga avstängningen har rykten svävat om att Halep ska gå i pension. Som 32-åring har hon redan de bästa åren inom tennis bakom sig. Nyligen delade Halep ett kryptiskt uttalande angående hennes pensionering.

Vad sa Halep om pensionen?

Tillsammans med att ha blivit åsidosatt från turnén, står Halep inför mentala utmaningar och hon försöker hantera besvikelsen med förbudet. Dessutom, med åldern inte vid hennes sida, vet Halep att pensioneringen hotar henne. Hon bröt nyligen sin tystnad i denna fråga.

Halep sa: “Jag kan inte veta vad som kommer att hända under de kommande tre åren, hur min kropp kommer att utvecklas. Min dröm är att komma tillbaka, oavsett min ålder. En sak är säker: jag vill välja hur min karriär ska sluta, och jag vill inte avsluta mitt spelliv någon annanstans än på en plan.”

Halep kommer att behöva vänta till början av nästa år för att veta om hon kan spela tennis igen på WTA-touren. Förhandlingen kommer att äga rum den 7-9 februari. Kommer Haleps förbud att upphävas? Låt oss veta dina åsikter i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär