Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"Sign the Benn Fight": Chris Eubank Jrs Heavybag-rutin i det senaste klippet...

“Sign the Benn Fight”: Chris Eubank Jrs Heavybag-rutin i det senaste klippet drar blandade reaktioner från fans

Mycket verkar hända för Chris Eubank Jr. Med en förväntad kamp fallen och en annan vid horisonten, har fightern behållit ett element konstant: hans träningsrutiner. I en sorts het diskurs analyserade fansen hans skicklighet och potentiella framtid i ringen som svar på hans nya träningsvideo.

Förra året, en avgörande kamp mot Conor Benn föll igenom efter att den senare testade positivt för ett förbjudet ämne. Ett år senare lyckades inte förhandlingarna om ytterligare en konfrontation dem emellan på grund av ekonomiska meningsskiljaktigheter. När en av dem ser en kamp för att göra upp poängen, tyder en video på sociala medier att Eubank Jr trots allt är redo för det.

Chris Eubank Jr.s “snabbträning”

I ett gym som verkade lite tomt dök den Sussex-baserade fightern upp i sina grå shorts, mejslade magmuskler och Nike-boxningsskor. För sin träningsrutin sparade han inga rörelser när han tog sig an den tunga väskan. Från en stöt till en uppercut, om en motståndare fick dessa skott, skulle kampen ha Chris Eubank Jr. skriven över sig.

Den 34-årige fightern beskrev hur han tillbringade sin söndag på gymmet. X, tidigare Twitter, inlägg, “Snabb lil träning då vem vet vad jag ska hitta på efter. Hur spenderar du din söndag?”

Bildtexten antyder en osäker söndagsplan för fightern. Men hans senaste motståndare satsar redan på sina planer. På sistone har Liam Smith samlat sig för en trilogikamp mot Eubank Jr. Om kampen tog sin gång skulle det vara en avgörande faktor, och skulle förvränga poängen 1-1, till någons fördel.

Snabbt lil träningspass då vem vet vad jag ska hitta på efter. Hur spenderar du din söndag? pic.twitter.com/9EODDjrA1G

— Chris Eubank Jr (@ChrisEubankJr) 28 januari 2024

Blir det Chris Eubank Jr. som säkrar segern och tar segern för andra gången mot Liam Smith? Fansen tror starkt på det, särskilt efter att ha sett den här träningsvideon.

Benn och vad inte?

I går kväll besegrade den mexikanske fightern Jaime Munguia en annan brittisk fighter, John Ryder, i en svidande 9:e omgången TKO. Ett kränkt engelskt fan sökte Eubank Jrs hjälp med att hämnas förlusten som det brittiska boxningssamhället i stort sett drabbades av.

Kämpa mot munguia och föra tillbaka äran till Storbritannien

— The Squared Circle (@TheSquaredCirc3) 28 januari 2024

Medan Liam Smith har beskrivit sin längtan efter att slåss mot Eubank i en annan kamp, ​​har den senare inte uttryckligen sagt något. Därför förblir han för närvarande utanför ett kampläger. Trots det imponerade ett sådant arbete på den tunga väskan på en fan.

Ute från lägret ser fortfarande bra ut som mästare

— Hayden Carter (@11haydenC) 28 januari 2024

En annan fläkt verkade komma upp i den förmodade vikten som fightern hade lagt på sig. De retade om han flyttade upp vikterna.

Går du upp till Cruiserweight?

— Jason Carmichael (@JCarmichael90) 28 januari 2024

Conor Benn-kampen kan ha fallit igenom, men fans av fighters jagar den fortfarande. En användare förmedlade en sådan längtan igen.

Skriv under Benn-kampen. Gör en skitbelastning för en kamp Jag tror att du vinner bekvämt

— Toily (@ToilleY) 28 januari 2024

För tillfället har Eubank Jr inga bälten i sin kattunge. Ett fan menar dock att det är dags att han kämpade för en. En potentiell riktning att titta på? Kubansk-amerikansk fighter, Erislandy Laras WBA-bälte.

Kämpa om en världstitel

Lara nästa

— BigPerro (@gunext1ic) 28 januari 2024

Det återstår att se om nästa kamp Chris Eubank Jr. tar sig an blir hans trilogikamp mot Liam Smith. Medan det utvecklas fortsätter de flesta att samlas för en Conor Benn-kamp. Med den här träningsvideon verkar det som att fightern är redo för båda.

Vem tycker du att Chris Eubank Jr ska slåss härnäst? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

Inlägget “Sign the Benn Fight”: Chris Eubank Jr’s Heavybag Rutine in Recent Clip Draws Mixed Reactions From Fans dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär