Monday, December 4, 2023
HemBoxing"Shut Ya Little B*Tch A** Up!": Gervonta Davis Ropes i Devin Haneys...

“Shut Ya Little B*Tch A** Up!”: Gervonta Davis Ropes i Devin Haneys far medan han smällde honom för att ha kritiserat Shakur Stevenson och Bob Arum

I ett rått och ofiltrerat ordväxling bevittnade boxningsvärlden en het konfrontation mellan Gervonta Davis och Devin Haney. Gnistorna flög när Haney anklagade Davis för att ha använt honom för att marknadsföra en till synes matt slagsmål, ta en sväng vid biljettförsäljningen och skoja den legendariska Bob Arum av högsta ranking i processen.

Men Davis, känd för sin no-nonsense attityd, sköt snabbt tillbaka. Dramat utspelade sig under en intervju med Shakur Stevenson, vars frustration över medias fixering av Haney nådde en kokpunkt. Fejden mellan de två, ja, nu tycks tre pugilists bara vara på väg att gå ur spåren.

Devin Haney och Gervonta Davis är tillbaka på det igen

Devin Haney tog till Twitter för att reta upp Stevenson inför sin stora match mot Edwin De Los Santos om bara några timmar. “Att använda mig för att marknadsföra en icke-säljande kamp… fortsätt att köpa de där biljetterna, Bob.”

Gervonta, i ett numera raderat tweetsvar, sa åt Haney att tysta sin “lilla b*tch ass”. De verbala stötarna stannade inte där, utan avslöjade en spänning bakom kulisserna som överskrider den typiska skämten före kampen. Han ropade till och med ut Haneys pappa. “Du och din pappa har gjort det hela din karriär…” Haney och Tank har också bråkat, de går regelbundet på det på sociala medier. Du kan ta reda på mer om Devin Haneys pågående nötkött här.

Devin Haneys potentiella kamp med Gervonta Davis står inför hinder, med Davis i fängelse till slutet av juli. Förhandlingar är utmanande, speciellt om Haney övervärderar sin obestridda lättviktsmästarstatus. Trots att han innehade fyra titlar, Haneys kontroversiella vinst Vasilij Lomachenko väcker frågor om den verkliga betydelsen av hans mästerskap.

Shakur Stevenson ropar Haney

Stevenson, vanligtvis reserverad i sina offentliga interaktioner, skrädde inte orden när han ventilerade om de oupphörliga Haney-relaterade frågorna som verkade överskugga hans egna prestationer i ringen. I ett uppriktigt ögonblick med Fight Hub TV skar Stevenson igenom de vanliga diplomatiska snällheterna och förklarade: “Jag hör dig, jag vet att du älskar Devin så mycket, precis som dessa andra mediemänniskor har ni alla favoriter.”

Stevensons missnöje var inte begränsat till endast Haney; han ropade specifikt ut individer som Edwin De Los Santos och lade bränsle på elden av anklagelser om duckning. Detta oväntade utbrott lyfte slöjan över de sjudande spänningarna inom boxningsgemenskapen och avslöjade ett komplext nät av rivaliteter, egon och mediadynamik som ofta utspelar sig bakom stängda dörrar.

När den verbala sparringen eskalerade klev Gervonta Davis, alltid redo för en verbal duell, in i ordringen. Hans replik, droppande av förakt, anklagade Haney och hans far för en karriärlång vana att främja slagsmål på ett mindre än äkta sätt. Utbytet visade inte bara upp intensiteten i rivaliteten utan lyfte också fram den strategiska användningen av media och marknadsföring i den professionella boxningens värld.

Den verbala krigföringen, underblåst av genuin frustration och kanske en touch av strategisk hållning, sätter scenen för en uppgörelse som lovar inte bara fysisk skicklighet utan en sammandrabbning av personligheter som fängslar både fans och kritiker.

RELATED ARTICLES

Mest populär