Wednesday, February 1, 2023
HemBasketball"Should've Been Humanity's Last Moment": 195 lbs Michael Jordan får det att...

“Should’ve Been Humanity’s Last Moment”: 195 lbs Michael Jordan får det att regna i glas i återuppbyggd video antänder NBA Twitter

Chicago Bulls legendariska Michael Jordans långa och lysande NBA-karriär har till synes sett allt. Nu har en nyligen återuppstått video av en ledande Jordan släckt NBA Twitter.

1985 krossade Michael Jordan en ryggtavla i Italien med kraften från sin dunk. Momentumet gjorde att det regnade glas över hans motståndare, vilket lämnade honom, omöjligt men möjligen, helt oskadd.

Fans på sociala medier reagerade på det. Många stod i absolut vördnad och andra påpekade lustigt, “Detta borde ha varit mänsklighetens sista ögonblick”.

Här är några av reaktionerna från NBA Twitter:

Detta borde ha varit mänsklighetens sista stund. Vi borde bara kollektivt ha avslutat saker efter att ha firat denna dunk i ungefär en vecka. https://t.co/tF7TR9fwlM

— Lucky Jack (@farsidejack) 11 december 2022

bästa dunk någonsin

— Adjö (@goodyaktie) 11 december 2022

Jordan stark av

— Thaddeus Fathead (@StillShyGuy_) 11 december 2022

Mannen kan flyga

— Seth Reddington (@Talking_Reds) 11 december 2022

@calizona760623 @KneeDeepMedia hur har jag aldrig sett det här klippet förut. EPISK!!!

— Geoff Preston (@EFFEXLandscape) 11 december 2022

Det var samma år som Michael Jordan avslutade sitt rookieår med Chicago Bulls och gjorde en internationell närvaro i Italien.

Jordan spelade för Stefanel Trieste mot Juve Caserta och använde sin atletiska aerobics till bra. Han attackerade korgen, men inte ens korgen kunde innehålla hans kraft. Det var en dusch av glasbitar efter att Jordan slog en kraftfull dunk.

Michael Jordans regeringstid

Howard White, vicepresidenten för Jordan Brand kom ihåg hur det var att bevittna spelet i köttet. “Glas var överallt. Baktavlan exploderade.” Han erkände också att Jordan bara såg det som ännu ett ögonblick i spelet.

Dessutom avslutade Michael Jordan uppvisningsspelet med 41 poäng.

För ungefär två år sedan auktionerades hans ökända Stefanel-tröja #23 ut. Värdet på tröjan uppskattades till mellan 3 och 5 miljoner dollar. Nike släppte senare en sneaker för att fira detta landmärkespel och kallade det smart för “Shattered Backboard Air Jordans”.

Bara under sitt första år prydde MJ omslaget till Sports Illustrated och tillkännagav “A Star is Born”. Han utsågs till NBA:s Rookie of the Year med folk som svärmade för att se den framtida GETEN i aktion.

Dunken som förstörde ryggtavlan var bara en av Michael Jordans flera ikoniska pjäser. Hans regeringstid, inte bara i NBA, utan i basketspelet avslöjades för världen att bevittna.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär