Sunday, February 25, 2024
HemBaseballShohei Ohtani omfamnar nybörjare ödmjukhet, trots ett historiskt kontrakt på 700 miljoner...

Shohei Ohtani omfamnar nybörjare ödmjukhet, trots ett historiskt kontrakt på 700 miljoner dollar

Föreställ dig detta: Shohei Ohtani, tvåvägsfenomet som precis fick ett häpnadsväckande kontrakt på 700 miljoner dollar med Los Angeles Dodgers, chillade med sina nya lagkamrater och insupade mer basebollkunskap som en storögd rookie. Låter galet, eller hur?

Men det är precis det tänkesätt som Ohtani omfamnar när han förbereder sig för vårträning om en och en halv vecka, enligt en nyligen intervju med SportsNet LA som de publicerade på sin Twitter-sida (nu X).

Baseballs största stjärna Redo att lysa (igen) som en Dodgers Rookie? Shohei Ohtani har den där “New Team, New Me”-stämningen

Nu, innan du hånar och mumlar “Ja, visst”, hör Ohtani själv (med tillstånd av tolken Ippei Mizuhara, förstås). “Jag är med i ett helt nytt lag, så jag ska agera som om jag är en rookie och försöka lära känna killarna och komma överens med lagkamraterna”, säger han. Snacka om ödmjukhet från en spelare som redan har ristat sitt namn i basebollhistorien! Men håll ut; Ohtani är inte bara solsken och lagkamraten bindning.

“Jag är i ett helt nytt lag så jag kommer att agera som om jag är en rookie.” Shohei Ohtani diskuterar att lära känna sina lagkamrater och utvecklingen i hans sving. pic.twitter.com/y53cemFUJO

— SportsNet LA (@SportsNetLA) 10 februari 2024

Dude är redo att svänga för stängslen (bokstavligen). “Min sving är nästan 100%, vad gäller ansträngningsnivån, så precis där är mitt nästa steg att möta som levande armar eller att möta någon velomaskin.” Det verkar som om de 700 miljonerna inte har dämpat hans drivkraft ett dugg. Och hur är det med de där Dodgers som slår tränare?

Shohei Ohtani handlar om att bygga broar. “Jag tror att det är viktigt att få en förståelse i båda ändar”, översätter Ippei. “De måste veta vad jag försöker göra, och jag måste veta vad laget försöker göra… vi försöker komma på samma sida och försöka gå framåt.” Lagarbete får drömmen att fungera, som man säger, och Shotime är inte en som flyger solo. Så, förlorar Ohtani verkligen sin superstjärnastatus och omfamnar rookielivet?

Så, vad kommer härnäst för Shotime?

Nja, kanske inte helt. Men det finns definitivt en uppfriskande dos ödmjukhet i hans tillvägagångssätt, tillsammans med en obestridlig hunger att slå marken springande (eller snarare, svänga). En sak är säker: basebollfans kommer att få en njutning när Shohei Ohtani inleder sitt nya kapitel med Dodgers. Oavsett om han skaffar vänner eller mosar grejer, lovar hans resa att bli en jäkla tur.

Läs mer: Trots Shohei Ohtani-tillägget låter Los Angels Dodgers pitchingdjup larm bland skadebekymmer

Så, markera era kalendrar, basebollälskare! Vårträningen börjar om en och en halv vecka, och Shohei Ohtani är redo att visa alla – nybörjare eller inte – varför han är en kraft att räkna med. Kom ihåg att detta bara är början. Spänn fast dig, för Enhörningens LA-äventyr är på väg att bli inget annat än legendariskt.

Inlägget Shohei Ohtani omfamnar Rookie-ödmjukhet, trots historiskt kontrakt på 700 miljoner dollar dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär