Wednesday, February 28, 2024
HemNFL"She's the Mama of the Team": Jalen Milroe öppnar upp om lagets...

“She’s the Mama of the Team”: Jalen Milroe öppnar upp om lagets osedda pelare av stöd och vägledning efter Nick Saban

En tittar på fröken Terry, och bilden av Mama Bear kommer att tänka på! Den ständigt leende, ungdomliga och passionerade HC:s fru stöttar alltid spelarna i vått och torrt. Nyligen öppnade Jalen Milroe, Alabamas quarterback, upp den relation han delar med Miss Terry aka “Mama of the team”.

Amerikas favoritvideo idag

Terry Saban är Nick Sabans fru och en stark pelare i Alabama Crimson Tide. Hon är mer än bara HC:s fru eftersom hennes bidrag till laget och dess spelare är omätligt. Några timmar innan han gick ut på planen och kämpade om den sista platsen, reflekterade Jalen Milroe över styrkan och inspirationen han hämtade från Miss Terry. Milroe myntade till och med ett speciellt namn för henne då han med glädje beskrev HC:s frus inverkan.

Jalen Milroes ultimata beröm för Terry Saban

Alabama quarterback skulle gå i spetsen för lagets anfall mot Michigan Wolverines. Förhoppningsvis kommer Rose Bowl att bevittna ett bälte av en match med det förtjänta laget som vinner matchen. Nu talade Jalen Milroe, medan hon talade till media, länge om ett av teamets stödsystem – Terry Saban. “Jag betraktar fröken Terry som mamma Terry. Du vet att hon är lagets mamma! Men du vet att hon har ett enormt hjärta och även om min mamma är långt borta från mig i Texas, är Miss Terry lagets mamma.”

Den unge spelaren forsade när han gick långt i att beskriva sin relation med fröken Terry. Han lyfte till och med fram en stor egenskap hos Nick Sabans fru. “Hon har ett sant hjärta, och hon bryr sig verkligen om sitt fotbollslag. Jag uppskattar relationen jag har med henne.” Spelaren med 23 touchdowns avslöjade också att han håller kontakten med lagets mamma och han kan göra det när han vill. Det är bara fantastiskt att se vilken typ av relation Miss Terry har med sina spelare som gör att ungdomarna känner sig bättre stöttade i sina spel.

Miss Terry är en ständig källa till motivation för ‘Bama-spelare

Miss Terry-effekten på spelarna är overklig! Gång på gång har hon kommit fram för att inspirera och ge motivation till sitt team. Ett annat färskt exempel inkluderar Terrion Arnold, Alabamas hörnspelare. Han påpekade också hur några dagar innan den avgörande matchen mot Arizona Wildcats erbjöd Miss Terry sin vägledning och stöd till spelaren.

Rose Bowl 2024 vinnarodds: Michigan v. Alabama – Vem är favorit att vinna det nationella mästerskapet?

Det avslöjades av Nick Saban själv, som betraktar Arnold och hans fru som fantastiska kompisar. “Tja, du vet att hon och Terrion är verkligen, typ, kompisar. Så jag vet att hon typ smsar med honom och allt det där och jag blir liksom på dem. Så det är precis som att uppfostra sina barn. Jag är killen som alltid försöker få dem att göra rätt. Hon är mamman som alltid försöker göra dem lyckliga. Så har det varit länge.”

För ‘Bama-spelarna skulle de återigen behöva Miss Terrys stöd eftersom laget spelar en av sina största matcher för säsongen.

RELATED ARTICLES

Mest populär