Tuesday, February 27, 2024
HemTennis"She's Helped Me Grow Up" - Naomi Osaka fortsätter att lovsjunga sin...

“She’s Helped Me Grow Up” – Naomi Osaka fortsätter att lovsjunga sin babydotter efter välkomstvinsten i Brisbane

Den japanska tennisspelaren Naomi Osaka avslöjade hur moderskapet helt förändrade hennes uppfattningar gentemot andra. Världens tidigare nummer ett återvände nyligen till domstolen efter att ha fött sin dotter Shai i juli med sin partner Cordae. Efter det tog Osaka en paus i ett år för att balansera mellan moderskap och professionell tennis. Nu efter att ha vunnit sin första match efter moderskapet, gick Osaka uppriktigt om moderskapet och ändrade hennes mentalitet som spelare.

Amerikas favoritvideo idag

Naomi Osaka har alltid haft en blyg personlighet inför sina fans. Efter moderskapet gick hon rakt på sak för att ta itu med utmaningarna hos kvinnliga tennisspelare när det gäller att balansera moderskap med professionellt liv. Men Osakas senaste avslöjande hjälper fansen att förstå att hennes moderskapsresa förändrade henne som person.

Naomi Osaka avslöjade hur hennes moderskapsresa förändrade henne som människa

I en intervju nyligen avslöjade Naomi Osaka uppriktigt sina känslor efter att hon blivit mamma. Hon sa- “Ja, jag menar, det är en stor förändring över en natt, skulle jag säga. För mig älskar jag det mycket eftersom, jag vet inte, på ett sätt skulle jag säga att hon har hjälpt mig att växa upp så mycket så snabbt.” Osakas kommentar hjälpte fansen att förstå att moderskapet förändrade hur Osaka ser på världen just nu. Nu kan hon inte klandras för att vara mamma innebär många förändringar för en person.

Osaka sa vidare: “Jag tror att det skulle relatera till min tennis på ett sätt så att jag utanför banan är mer medveten om människor och jag uppskattar dem mycket mer – även mina motståndare och allt. Jag tror att jag idag tittade på min låda lite för mycket, vilket inte riktigt liknar mig. Jag fick lite panik för att jag var så nervös. Men ja, jag tror att det på banan bara hjälper mig att vara stark och hålla mig mer i ögonblicket.”

Naomi Osaka avslöjar en chockerande idé efter Tokyos pensionering inför sin comeback – “Like All My Joy Went Away”

Naomi Osakas mentalitet efter moderskap uttryckte att hon är en mer mogen person nu. Nu efter att ha fött sin dotter Shai, siktar Osaka på att agera mer förnuftigt om sina fans och kamrater.

Vilka är Naomi Osakas största prestationer inom tennis?

Japans stigande tennisstjärna, Naomi Osaka, är ett sant exempel på en krigare. Denna tjugosexåriga spelare har redan två Australian Open-troféer på sin lista. Inte att förglömma hennes otroliga vinst i US Open 2018. Medan Naomi Osaka ännu inte har vunnit några French Open. Men med en sådan okuvlig anda kommer hon snart att förtjäna sin trofé på Rolland Garros-domstolen.

Naomi Osakas intervju efter moderskapet representerar hennes enorma glädje efter att ha fött Shai. Nu siktar hon på att göra fler historiska vinster och bli en sann förebild för sitt barn.

RELATED ARTICLES

Mest populär