Monday, February 26, 2024
HemTennisShelby Rogers gör "tuffare" val när hon jämför planering av sitt bröllop...

Shelby Rogers gör “tuffare” val när hon jämför planering av sitt bröllop med tenniscomeback i Candid Australian Open Confession

Den amerikanska tennisstjärnan Shelby Rogers väljer roligt sitt tuffare val mellan bröllopsplanering och att återvända till den professionella sporten. Rogers återvände med en stor seger mot Evgeniya Rodina vid Volvo Car Opens första omgångsmatch. Det var Charleston Natives första seger efter nästan ett års paus från sporten. Mellan hennes paus knöt Rogers också ihop med sin långvariga pojkvän och ishockeystjärna, John Slavik. Nu i en intervju nyligen väljer Rogers sitt tuffare beslut mellan bröllop och tennis.

Amerikas favoritvideo idag

Denna Charleston Natives seger i den sista omgången väckte säkert många känslor. Fans såg tennisstjärnan som kysste fansen och bröt ihop efter sin vinst. Även om fansen efter den här handlingen kanske tycker att det var ganska svårt för Rogers att återvända till tennisen, så har de fel.

Shelby Roger tycker att det är svårare att välja rätt servettfärg för bröllopet än att återvända till Tennis

I en intervju nyligen, när Rogers tillfrågades om hennes svåra val mellan tennis och bröllop, släppte hon ett överraskande men ändå lustiga svar. I sitt svar sa Rogers: “Det är en bra fråga (skratt). Jag kommer att säga att jag gillade planeringen av bröllopet eftersom jag inte var en som verkligen brydde sig om detaljerna. Jag ville ha god mat och bra musik, roliga människor där. Det var verkligen det. Resten är jag som att servetterna går i papperskorgen, jag bryr mig inte om vilken färg de har (skratt). Jag kan säga att rehaben var lite tuffare.”

Shelby Rogers roliga svar gjorde hennes fans mer entusiastiska över hennes kommande tennissträvanden. Det faktum att denna tennisstjärna valde sitt spel som ett enkelt alternativ framför bröllopet, fansen var glada över att se hennes hängivenhet för sporten.

Kommer Shelby Rogers att delta i det kommande Australian Open?

Den amerikanska tennisstjärnan Shelby Rogers kommer att göra en storslagen comeback i den kommande Australian Open-turneringen. Enligt mästerskapets lottningslista kommer Rogers att möta brittiska Emma Raducanu, som också kommer att göra comeback i Grand Slam-evenemanget efter sin skada. Shelby Rogers som vann mot Evgeniya Rodina med 6-4,6-2 kommer att göra sin återkomst med Australian Open eftersom Volvo Car Open inte var avgörande nog för att behålla hennes WTA-ranking i tennis.

Äktenskapsfeber griper tennisvärlden när USA:s Tennys Sandgren blir kopplad efter Shelby Rogers och Madison Keys nyheter

Shelby Rogers uttalande uttrycker denna Charleston Natives sanna kärlek och tröst i tennis. Hur hon lyckligtvis tyckte att bröllopsplaneringen var svårare än att återvända till sin professionella sportkarriär, är fansen verkligen förtjusta. Efter denna anda kommer Shelby Rogers säkert att imponera på fansen igen med den kommande Australian Open-turneringen.

RELATED ARTICLES

Mest populär