Wednesday, February 21, 2024
HemColorado BuffaloesShedeur & Shilo Sanders Pitch Cowboys drömmer om Jerry Jones, gnistrande rörande...

Shedeur & Shilo Sanders Pitch Cowboys drömmer om Jerry Jones, gnistrande rörande svar från Dallas ägare

Under Super Bowl LVIII-festligheterna i Las Vegas hade Shedeur och Shilo Sanders ett rejält utbyte med Dallas Cowboys ägare Jerry Jones. Shilo försäkrade på ett lekfullt sätt Jones om deras avsikter att gå med i sitt NFL-lag genom 2025-draften, och sa självsäkert, “Vi tar hand om försvaret och Shedeur kommer att ta hand om offensiven … vi har dig.” Jones verkade glad över möjligheten och svarade med entusiasm och sa: “Jag kommer att älska det!”

Shilo Sanders sa till Jerry Jones “Vi tar hand om försvaret och Shedeur kommer att ta hand om offensiven … vi har dig” #SkoBuffs

: @WellOffForever @DeionSandersJr pic.twitter.com/Dy8XechUrH

— We Coming (@SkoBuffsGoBuffs) 9 februari 2024

Denna uppriktiga interaktion följde på Shedeur och Deion Sanders tidigare möte med Jones under Cowboys seger över Seattle Seahawks i december. Under det mötet uttryckte Jones stort beröm för Shedeur och föreslog att han “mycket lätt kunde bli toppvalet i draften.” Utbytet fångade ett ögonblick av kamratskap och ömsesidig beundran mellan familjen Sanders och en av NFL:s mest framstående figurer, och antydde spännande möjligheter för framtiden. Håll utkik för fler uppdateringar!

Inlägget Shedeur & Shilo Sanders Pitch Cowboys Dream to Jerry Jones, Sparking Touching Response From Dallas’ Owner dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär