Saturday, December 9, 2023
HemNFLShedeur & Deion Sanders slår ut mot reportrar över negativa frågor i...

Shedeur & Deion Sanders slår ut mot reportrar över negativa frågor i respektive förlustintervjuer efter Arizona

Deion Sanders, Colorado Buffaloes tränare, tillsammans med sin son, blev irriterade på den sortens frågor de fick efter deras förlust mot Arizona Wildcats. Den 56-åriga NFL Hall of Famer har varit ett diskussionsämne ända sedan han skrev på med Buffs på ett 5-årskontrakt. Buffs förlorade mot Wildcats, men spelade bättre jämfört med deras tidigare matcher.

Colorado Buffaloes har haft en intressant säsong hittills, med bara två matcher kvar att spela innan grundserien tar slut. Alla ögon kommer att riktas mot Shedeur Sanders, quarterbacken för Buffs, när han gör sitt bästa för att leda sitt lag till slutspelet. Men samtidigt som både tränaren och Shedeur försöker spela sitt bästa spel, verkar det som om de hela tiden får frustrerande frågor från media.

Deion Sanders irriterar sig på de negativa frågorna om matchen.

Colorado Buffaloes möttes mot Arizona Wildcats i en mycket efterlängtad match. Även om Buffs spelade exceptionellt bra, var de fortfarande tvungna att lida ett nederlag med 31-34. Men även efter att ha levererat en bra prestation upprörde frågorna i konferensen efter matchen tränaren och stjärnbacken.

Coach Prime tillfrågades om varför han valde att tippa och vad hans motivering låg bakom. Detta frustrerade honom och han sa: “Vad hände efter det? Vi gjorde mål. Varför säger du ingenting om det? Jag tycker att det var ganska bra
beslut, eller hur? Och min favorit. Kan vi börja med det där med det fantastiska beslutet du tog som tränare? Jag behöver inte att du slår mig på ryggen för jag är duktig för mina armar kan nå tillbaka dit. ”

“Det är på kameran”: Deion Sanders röker mot domarna efter ett oacceptabelt timeout-fel efter förlust i händerna på Oregon State

Därmed avslutade han med att säga att han vet vad han gör och att han är trött på att tvivlas på sina beslut. Samma sorts situation följde hans son, Shedeur, när han också var före media.

Shedeur Sanders är “trött” på den här typen av frågor.

Shedeur verkade också upprörd efter matchkonferensen och blev upprörd över den sortens negativa frågor han utsattes för. Trots att han presterade bra i matchen mot Wildcats, snarare än att bli applåderad för det, blev han bittert påmind om den hårda verkligheten.

Shedeur fick frågan om matchens utgång och hur han kände över att vara så nära att vinna. Detta gjorde honom upprörd, och han svarade genom att säga: ”Du kan inte gå in i ett mörkt hål under en säsong som denna eftersom ingenting någonsin kommer att vara perfekt i livet. Jag är definitivt trött på de samtalen.” Båda Sanders-männen har hanterat sin beskärda del av negativitet, och nu när säsongen närmar sig sitt slut är det som om de har nått sina mättnadspunkter. Men med ytterligare två matcher kvar av slutspelet, kommer Buffaloes att kunna hänga på och lyckas skrapa igenom?

RELATED ARTICLES

Mest populär