Monday, February 26, 2024
HemColorado BuffaloesShedeur avslöjar logiken bakom att behålla tre telefoner trots fader Deion Sanders...

Shedeur avslöjar logiken bakom att behålla tre telefoner trots fader Deion Sanders ogillande

När du är en 20-åring med den högsta NIL-värderingen i hela collegefotbollen kämpar du med en unik uppsättning problem. Shedeur Sanders delar en passande anekdot. Medan han har större, och viktigare spänningar. Som att hämnas sig igenom säsongen 2024 för att nå inlösen för förra säsongens 4-8 poäng. Och när han glittrar i sin collegekarriärs höjdpunkter för nästa NFL-draft 2025, får han inte mycket tid att fräscha upp sin teknikkunnighet.

Resultatet? En av de bästa QB:erna inom collegefotboll, som nästan aldrig kämpar med att jonglera med bollen på planen, måste jonglera med tre telefoner samtidigt. Hemligheten, som han inte försökte dölja, avslöjades vid hans senaste intervjuframträdande med DNVR Buffs. På frågan om elefanten i rummet, tre telefoner som smattrade i Shedeur Sanders händer, hade han sina rimliga skäl för det.

Shedeur Sanders dök upp till vår intervju med 3 telefoner pic.twitter.com/JHqkwJmu6T

— DNVR Buffs (@DNVR_Buffs) 9 februari 2024

“Jag är bara ett barn,” sade han, eftersom han inte kan överföra sina gamla konton och kontakter från sina andra telefoner till sin nya. Men det är inte allt för Shedeur Sanders tre telefoner. Till och med hans far, Deion Sanders, surrar när han ser sina söner med tre enheter. Shedeur erkände att hans far säger saker som “Du snubblar” eller “Du gör för mycket” till honom om det. Även om det kan vara lite av ett underhåll, tjänar var och en ett speciellt syfte för honom.

Shedeur Sanders och vikten av hans enheter

Han pekade på den första och sa: ”Den här är för fokus. När du kommer till fotbollsläget fick du alla att ringa dig och sms:a dig. Jag behöver biljetter och sånt. Jag har inte tid för det. Jag måste fokusera på vad jag måste göra, sa han. Hans starka beslutsamhet gentemot sporten återspeglas också tydligt av att han inte missade någon match under säsongen 2023 trots att han drabbades av olika träffar, förutom den sista mot Utah.

LÄS ÄVEN: Shedeur Sanders sätter en definitiv tidslinje för att lämna CU och gå in i NFL-draften med sträng varning

För den andra sa han: “Alla mina konton är kopplade till den, så det finns inget sätt att jag inte kan bli av med det här.” Den tredje hade dock stor betydelse för honom eftersom “många spelare från förr i tiden, till och med från Jackson University, de har mitt nummer.” Shedeurs hängivenhet gentemot sina lagkamrater och vänner är oöverträffad. Till och med Jordan Seaton, den femstjärniga rekryten som gick med i Colorado den här säsongen, erkände att Shedeur Sanders är “killen du kan ringa klockan 03:00”. De två som bildar ett sådant band inom en kort tidsperiod är ett positivt tecken som indikerar att fans kan förvänta sig en synkroniserad prestation på fältet.

Men det verkar som att Shedeur kommer att samla på telefoner tills han kommer på ett sätt att ta itu med problemet.

Inlägget Shedeur avslöjar logiken bakom att hålla 3 telefoner trots fader Deion Sanders ogillande dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär