Saturday, January 28, 2023
HemTennis"She Has My Arms..." - Serena Williams tog en gång en kvick...

“She Has My Arms…” – Serena Williams tog en gång en kvick grävning hos ärkerivalen Maria Sharapova i ett känslosamt brev till Mother Oracene Price

Den amerikanska tennislegenden Serena Williams och den ryska tennisfantasten Maria Sharapova har en lång historia av fejd. Både Serena och Sharapova har gjort flera grävningar på varandra. Slaget var på sin topp 2017. Serena var nybliven mamma och Sharapova gjorde några negativa kommentarer om Serenas kropp.

Senare bestämde sig den tidigare världsettan för att ge tillbaka den till sin WTA-kollega. Serena skrev ett öppet brev till sin mamma. Även om det var ett brev till Oracene, verkade det mer som en utgrävning hos Maria Sharapova.

Serena Williams indirekta grävning hos Maria Sharapova

Efter att ha blivit mamma skrev Serena ett öppet brev till sin mamma och tackade henne för allt. Hon förklarade också hur hon efter att ha blivit mamma är mer orolig för sin dotter, eftersom de har identiska kroppar. Serena skrev om de utmaningar hon fick möta på grund av sin muskulösa byggnad. Det kom efter att Sharapova nämnde att Serena riktade in sig på henne för “tjocka armar och tjocka ben”.

Här är vad Serena skrev. “Du är en av de starkaste kvinnorna jag känner. Jag tittade på min dotter (OMG, ja, jag har en dotter och hon har mina armar och ben! Mina exakt samma starka, muskulösa, kraftfulla, sensationella armar och kropp. Jag vet inte hur jag skulle reagera om hon måste gå igenom det jag har gått igenom sedan jag var 15-åring och till och med i dag….”

Vidare grävde amerikanen också efter Sharapovas drogförbud. ”Jag har kallats man för att jag verkade stark utåt. Det har sagts att jag använder droger (Nej, jag har alltid haft alldeles för mycket integritet för att bete mig oärligt för att få en fördel)”

Även om grävningen var indirekt kan vi räkna ut att grävningen var för Sharapova efter att hon riktade in sig på Serena för sin kropp.

Serena vs Maria Sharapova head to head

Både Serena och Sharapova var de bästa spelarna i sin tid. Men om vi tittar på deras rekord ligger Serena långt före med 23 Grand Slam-titlar i sitt namn. Å andra sidan har Sharapova fem stora titlar till sitt namn. Serena har också ett extremt dominerande rekord mot sin ryska motsvarighet.

Av de 22 matcherna har de spelat, Serena gjorde anspråk på 20, medan Sharapova bara lyckades vinna två av dem.

Båda är moderna legender, men hur Serena stämplade sin auktoritet över en av de största spelarna i sin tid visar att hennes faktiska klass var långt bortom någon annan i hennes tid.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär