Thursday, November 30, 2023
HemTennis"She Always Knew..." - Serena Williams avslöjar 6-åriga Olympias hemlighet när hon...

“She Always Knew…” – Serena Williams avslöjar 6-åriga Olympias hemlighet när hon uträttar sin lilla dotters modeambitioner

Serena Williams har överskridit tennisens gränser för att bli en global ikon för många saker. Hon fick den högsta utmärkelsen vid CFDA-utmärkelserna 2023 och blev den första idrottaren i Council of Fashion Designers of Americas historia som fick det prestigefyllda Fashion Icon Award. När hon kom på röda mattan för att ta emot äran berättade hon om sin dotter, Olympia, och hur hon är en blivande fashionista.

Williams har pratat om Olympias skarpa öga för fashionabla utseenden tidigare också. I en intervju innan hon gick i pension diskuterade hon hur hennes dotter älskade att klä ut henne och hennes man. Nu har känslan av det bara utvecklats. Så vad exakt sa Serena, som alltid sätter sin bästa fot fram, om sin fashionistadotter?

Serena Williams om att Olympia är en spirande estet

Williams anlände på CFDA:s röda matta klädd i svart. Hon bar en elegant ärmlös klänning med avtagbara puffiga ärmar och släpade ett tåg i samma färg som hennes klänning. När den 23-faldiga Grand Slam-mästaren gick fram för att ge flera intervjuer, fick hon frågan om sin dotters modekänsla i en.

Först frågade intervjuaren henne hur det kändes att vara en modeikon, och hon svarade: ”Det känns lite otroligt. Men jag är superuppspelt som om jag ärligt talat inte har orden.”

Den tidigare världsnr 1 fick sedan veta hur hennes kärlek till mode har dokumenterats utförligt och frågade om det hade smittat av sig på den 6-åriga Ohanian. Williams svarade jakande. “Hon har en peruk. Sedan hon var liten visste hon vad hon ville ha på sig. Jag menar, hon är fortfarande ett barn nu, men när hon var som två sa hon: “Jag vill ha det här, jag vill ha det”. Så hon visste alltid vad hon ville, säger Williams.

Williams har hyllat sin dotters starka känsla för mode många gånger och gjorde det en gång under 2020.

RELATED ARTICLES

Mest populär