Monday, December 4, 2023
HemSnowboardingShaun Whites position bredvid Liam Hemsworth och Ian Somerhalder i Nina Dobrevs...

Shaun Whites position bredvid Liam Hemsworth och Ian Somerhalder i Nina Dobrevs lista över pojkvänners nettovärde kommer att göra dig chockad

Shaun White och Nina Dobrev är ett av de mest omtalade paren bland fansen. Den oväntade kemin mellan den olympiska snowboardåkaren och Vampire Diaries-skådespelerskan i februari 2020 väckte massiva kontroverser. I maj 2020 gjorde Nina sitt förhållande officiellt genom att lägga upp en bild med Shaun på Instagram. Efter att ha dejtat skådespelarna Liam Hemsworth och Ian Somerhalder verkar Nina Dobrev vara mycket investerad i Shaun White.

Trefaldig OS-guldmedaljör, Shaun White, är en av de bästa snowboardåkarna i världen. Han har det högsta antalet guldmedaljer i X Games och OS-guld i jämförelse med någon annan snowboardåkare i världen.

Nettovärdejämförelse mellan Shaun White, Liam Hemsworth och Ian Somerhalder

För närvarande lever Nina och Shaun lyckligt tillsammans. Skådespelerskan har stöttat Shaun ända sedan de började dejta. Efter Shauns pensionering i februari 2022 har paret samlat mer tid för att spendera tillsammans.

Förutom Shaun White hade Nina ett kortvarigt förhållande med Liam och Ian. Skådespelerskans dejtinghistoria inkluderar skådespelare med stort nettovärde. Ta en titt på skådespelarnas och snowboardåkarens nettovärde.

 • Liam Hemsworth
 • Se detta inlägg på Instagram

  Ett inlägg delat av Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

  32-årige Liam Hemsworth har ett nettovärde på 28 miljoner dollar. Han är yngre bror till skådespelarna Chris och Luke Hemsworth. Naturligtvis skapade han också en skådespelarkarriär. Liam har medverkat i flera filmer som The Last Song, The Hunger Games, Empire State”, Paranoia,” Independence Day: Resurgence, etc. Förutom filmer äger Liam ett hem på 4 miljoner dollar i Byron Bay, Australien som han köpte 2019.

  2. Ian Somerhalder

  Se detta inlägg på Instagram

  Ett inlägg delat av iansomerhalder (@iansomerhalder)

  Ian Somerhalder är mest känd för sitt framträdande i “Lost” och CW:s “The Vampire Diaries”. Några av de andra filmerna som Ian har medverkat i är “CSI: Crime Scene Investigation”, “Law & Order: Special Victims Unit”, “CSI: Miami” och “Smallville”. Enligt Celebrity Net Worth debiterade Ian $40 000 per avsnitt för Vampire Diaries. Dessutom beräknas han ha ett nettovärde på 12 miljoner dollar.

  3. Shaun White

  Se detta inlägg på Instagram

  Ett inlägg delat av Shaun White (@shaunwhite)

  36-åriga Shaun White hade strålande 20 år som snowboardåkare. Han har vunnit flera titlar under sin karriär, inklusive tre OS-guld. White har också tecknat multimiljonavtal med välrenommerade varumärken som Burton Snowboards, Red Bull, Target, Oakley, Hewlett-Packard och Ubisoft. Hans uppskattade nettoförmögenhet per år är 10 miljoner dollar och hans totala nettovärde är 65 miljoner dollar.

  När ska Shaun och Nina gifta sig?

  För närvarande har paret inte bekräftat sitt äktenskap ännu. Efter Shauns pensionering hade paret en fantastisk tid att resa runt i världen.

  I en av intervjuerna med E! News, White sa skämtsamt “Tiden kommer att utvisa” om att gifta sig med Nina Dobrev. Dessutom ägnar Shaun tid åt sin familj och Nina.

  RELATED ARTICLES

  Mest populär